Un incendi en l'Albufereta d'Alacant calcina un habitatge

Els bombers del SPEIS ja han extingit l’incendi

Un incendi en l'Albufereta d'Alacant calcina un habitatge

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que aquest matí s’ha produït un complicat incendi en un habitatge, originat en un tercer pis d’un edifici situat al carrer Flora d’Espanya, que va ser extingit pels Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS). En l’emergència va resultar ferida per cremades en cama i mans i per inhalació de fum una dona, que va ser atesa pels serveis sanitaris, sent necessari el seu trasllat a l’hospital, i quedant l’habitatge calcinat per les flames.

El SPEIS va rebre l’avís al voltant de les 9.30 hores alertant d’un incendi en un tercer pis de quatre plantes, immediatament es va muntar un operatiu amb quatre dotacions de Bombers i tres patrulles de Policia Local, que van tallar els accessos i van ajudar a coordinar l’emergència. La propietària de l’habitatge, una dona va resultar ferida en intentar rescatar a un gos i tres gats que es trobaven a l’interior segons va manifestar als cossos de seguretat, en iniciar-se el foc, que han mort.

Segons fonts de Bombers, el foc es va iniciar per causes que es desconeixen en el saló de l’habitatge, i es va propagar amb molta celeritat per tot l’immoble afectat. Els Bombers van trobar l’incendi molt avançat a la seua arribada, i les flames eixint per la part exterior, iniciant l’extinció per l’interior amb dues línies d’aigua, i l’accés a les escales dels habitatges inundat pel fum, així com el foc també va afectar la façana del pis superior.

Un total de catorze bombers, van ser els que van atacar les flames que es propagaven molt ràpidament per tot l’immoble, controlant que no s’estenguera a la resta de plantes superiors per la façana.

Els bombers van aconseguir extingir l’incendi, però a causa del virulent foc l’habitatge ha quedat molt afectada per les flames, i amb posterioritat s’han fet les tasques de ventilació i sanejament de l’immoble. Així mateix, va ser necessari també utilitzar els grups de pressió positiva per a ventilar.

L’incendi s’ha originat per causes que es desconeixen, les tasques d’extinció es van allargar prop de tres hores, i l’habitatge ha quedat arrasada per les flames i clausurada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × one =