L'Ajuntament adjudica les obres per a condicionar el pati, jocs infantils i pistes esportives del CEIP Santíssima Faç

La Mesa de Contractació proposa a la mercantil Inelsa Enginyeria i Infraestructures S.L. per a desenvolupar les actuacions per 163.609 euros en tres mesos

L'Ajuntament adjudica les obres per a condicionar el pati, jocs infantils i pistes esportives del CEIP Santíssima Faç
06/09/2023 -

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Alacant ha acordat proposar l’adjudicació de les obres de condicionament del pati exterior, jocs infantils, asfaltat i tractament de pistes esportives en el CEIP Santíssima Faç a la mercantil Inelsa Enginyeria i Infraestructures S.L. a l’ésser la millor classificada de les deu empreses presentades, amb una oferta de 197.096,90 euros sobre un pressupost base de licitació de 242.328 euros, amb un termini d’execució de tres mesos. Aquesta decisió haurà de ser confirmada en la Junta Local de Govern.

La regidor d’Educació, Mari Carmen d’Espanya, ha ressaltat que “es duran a terme aquestes obres de renovació dels patis, pistes esportives i espais exteriors del Centre d’Educació Infantil i Primària Santíssima Faç, que afronta l’Ajuntament íntegrament amb fons propis”.

Amb aquesta actuació s’escometrà la renovació del paviment actual del pati d’asfalt i formigó que es troben deteriorats pel pas del temps i l’ús d’aquest, igual que els escocells dels arbres que es troben alçats. A més, es renovarà també el paviment de la pista poliesportiva dedicada a futbol sala i multiesport, així com una segona pista de minibasket, que també presenta els mateixos problemes. L’objectiu d’aquestes actuacions és corregir la situació dels paviments que presenten clivelles i fissures i renovar-lo per un altre que reunisquen les condicions de seguretat adequades.

A més, es renovarà la zona de jocs infantils que ha quedat molt antiga i amb jocs fora de normativa. Aquests elements seran substituïts per jocs accessibles, amb especials funcionalitats, a més de renovar el paviment de seguretat de cautxú existent.

Finalment, també es rehabilitaran diferents zones de formigó armat, murs mitgers i pilars de l’exterior de la façana de l’edifici que presenten pèrdues de recobriment i que requereixen d’una intervenció per a la seua adequació.

D’Espanya ha ressaltat que “aquesta actuació permetrà condicionar els espais exteriors d’aquest col·legi que era una prioritat i que permetrà millorar les condicions en les quals es desenvolupa l’activitat docent en aquesta comunitat educativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eight − three =