L'Ajuntament realitza una neteja a fons en l'accés principal a l'Hospital General

Els equips de treball han procedit a netejar i baldejar a consciència l’accés al complex hospitalari entre plaça Amèrica i Gran Via

L'Ajuntament realitza una neteja a fons en l'accés principal a l'Hospital General
07/03/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant ha iniciat la programació especial de neteja d’aquest mes amb una actuació d’escombratge i aigualege a fons del carrer Pintor Baeza, principal viari d’accés a l’Hospital General d’Alacant, entre la plaça d’Amèrica i la Gran Via. L’àrea de Neteja, que dirigeix Israel Cortés, ha realitzat una acció coordinada per a deixar aquest viari principal en perfecte estat de revista. L’edil, que ha supervisat els treballs, ha informat que l’acció es completarà la setmana vinent amb la poda de l’arbratge.

Israel Cortés ha explicat que “hem desenvolupat aquesta acció coordinada amb l’empresa concessionària de la Neteja, UTE Alacant, amb la finalitat de deixar la zona en perfectes condicions realitzant una neteja a fons, amb escombratge en sec primer amb el suport de bufadores i agranadores i amb un aigualege posterior, acció que es completarà la setmana vinent amb la poda de l’arbratge en els laterals i mitjanada de l’esmentat viari”.

Cortés ha recordat que “hem treballat tots aquests mesos per a conéixer les necessitats en matèria de neteja a través dels informes dels inspectors i hem modificat la programació de Neteja per a poder actuar i atendre les peticions que ens plantegen els veïns també amb neteges a fons en tots els barris com ja vam fer fa uns dies en els de Verge del Carmen, Alonso Cano o a l’Illa de Tabarca, ara en Pintor Baeza i que seguirem en altres zones en pròxims dies”.

Programació de març

Al llarg d’aquest mes s’actuarà amb neteges a fons, coordinades amb el servei de jardineria en la Plaça de la Vinya, Fontana, plaça Amércia, Comte de Soto Amé, plaça d’Alger o els carrers Calderón de la Barca i Sant Vicent. Al mateix temps es treballa en la programació especial per al mes vinent d’abril que s’ampliarà a altres zones de la ciutat.

“He d’agrair l’esforç que estan realitzant des d’UTE Alacant i, especialment, tots els operaris de la plantilla per la implicació perquè puguem fer un bon treball que de resposta al que ens demanen els veïns i que puguem oferir la millor imatge de la ciutat amb la complicitat i el treball de tots, ha ressaltat Cortés.

La nova programació de Neteja ha incrementat els aigualejos, que eren cada 45 dies, i passen a ser quinzenals i fins i tot setmanals en els espais més concorreguts del centre i els barris. A més s’ha canviat el sistema de neteja introduint equips de bufadora i agranadora, a més dels escombrariaires tradicionals per al repàs al llarg del dia. I, també, s’ha reforçat la neteja en les principals avingudes i espais de major interés com a accés a col·legis, mercats o llocs de gran afluència de persones.

Alacant és ma casa

El regidor de Neteja ha destacat igualment que a més de realitzar un esforç per millorar la neteja urbana, la Regidoria conjuntament amb l’empresa concessionària, han posat en marxa una campanya de conscienciació amb el lema “#alicanteesmicasa“, a través de diversos suports publicitaris, mitjans de comunicació i xarxes socials, per a demanar als alacantins que contribuïsquen a mantenir neta la ciutat com si fóra la seua casa intentant depositar en papereres els papers, pots, burilles de cigarrets i xiclets, amb la finalitat de mantenir els carrers en les millors condicions possibles de neteja.

“Tractem de reforçar les bones conductes ciutadanes i premiar a aquelles persones que ho fan bé utilitzant les papereres per a apagar una simple burilla i tirar-la al cendrer, en aquelles que ja compten amb aquest dispositiu, que eviten tirar el xiclet a la vorera o que trauen el fem a l’hora indicada” ha explicat Cortés.

“Per aquest motiu hàgem realitzat imatges amb el sofà enmig de l’Esplanada o altres llocs d’Alacant com si fóra la nostra casa o vídeos en les xarxes amb càmera oculta on la nostra protagonista premia als veïns que utilitzen papereres i altres dispositius com es correspon amb una improvisada abraçada” ha afegit l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + eleven =