Així seran les llums dels Fogueres de Sant Joan 2023 d'Alacant

L’encesa oficial dels més de 700.000 leds que formen part de la il·luminació d’enguany serà el pròxim 1 de juny i donarà principi a les festes més importants d’Alacant

Així seran les llums dels Fogueres de Sant Joan 2023 d'Alacant
22/05/2023 -

El disseny que tindran les llums de les pròximes Fogueres d’Alacant ja s’ha descobert. Unes festes que aquest 2023 celebren el seu 95 aniversari i que són considerades com la festa gran de la ciutat d’Alacant que enguany es realitzarà del 20 al 24 de juny.

Així, serà a partir del pròxim dia 1 de juny quan els carrers de la ciutat d’Alacant s’il·luminen amb motiu dels Fogueres i aquesta encesa serà el punt de partida a les festes oficials de la ciutat que aquest 2023 compleixen 40 anys des que van ser declarades d’Interés Turístic Internacional. L’encesa oficial serà dijous que ve 1 de juny al qual assistiran l alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i les Belleas de Foc, Belén Mora i Inés Llavador.

L’Ajuntament d’Alacant ha començat la instal·lació dels arcs i motius que lluiran els carrers del centre de la ciutat per a omplir-la d’esplendor i lluentor amb una il·luminació decorativa nocturna que té més de 733.832 leds. Les llums s’estan instal·lant als carrers del centre i compten amb un sistema de lluminàries leds, que permet reduir els costos i el consum de la il·luminació i es preveu que els treballs de col·locació d’aquestes decoracions continuen al llarg d’aquesta setmana.

En aqueix sentit, el recorregut d’aquestes il·luminacions anirà per l’avinguda d’Alfons X el Savi, Jorge Juan, Altamira, Rambla de Méndez Núñez i Plaza de l’Ajuntament. Per part seua, la plaça de l’Ajuntament tindrà una decoració especial com cada any i estarà il·luminada amb 50 arcs en tons blaus i blancs que aniran canviant de color. A més, en la façana de la casa consistorial hi haurà un cartell il·luminat amb la paraula FOGUERES 2023. Així mateix, la Rambla de Méndez Núñez estarà il·luminada amb una singular decoració, així com l’avinguda d’Alfons X el Savi amb més de 60 arcs i en torn a 500.000 llueixes leds.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen + 5 =