Més 80 estands presenten els seus plans i ofertes d'ocupació en la Marató d'Ocupació de la UA

La XXIV edició se celebrarà entre les 9 i les 18 hores i comptarà amb conferències, taules redones o el triatló d’emprenedoria

Més 80 estands presenten els seus plans i ofertes d'ocupació en la Marató d'Ocupació de la UA
10/05/2023 -

La Universitat d’Alacant acull demà dijous 11 de maig, des de les 9 fins a les 18 hores en les porxades de la Biblioteca General, la XXIV Edició de la Marató d’Ocupació i Emprenedoria. Una iniciativa que pretén afavorir i incentivar el contacte d’empreses, institucions i organitzacions públiques i privades amb estudiants i els ja titulats de la Universitat d’Alacant (UA) amb motiu d’exposar, traslladar i acostar totes les possibilitats d’ocupació i pràctiques acadèmiques externes que succeeixen en el teixit empresarial, així com informació i recursos per a la seua incorporació al món laboral.

En aquest sentit, la trobada reforça l’aposta de la Universitat d’Alacant per l’ocupabilitat qualificada i de qualitat per a estudiants i ja titulats sense un altre objectiu que fomentar l’ocupació, les pràctiques, l’emprenedoria i crear un moviment d’intercanvi de capital humà, així com de formació i innovació orquestrat des del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat per mitjà del Centre d’Ocupació de la UA.

En aquesta última XXIV edició de la Marató d’Ocupació i Emprenedoria de la UA, prop de 80 casetes d’empreses, institucions i organitzacions públiques i privades confluiran en la part baixa de l’edifici de la Biblioteca General i traslladaran una mostra dels seus plans de carrera i les seues ofertes d’ocupació i pràctiques a tots els estudiants i visitants que vulguen acudir a la zona. Així mateix, també hi haurà un intercanvi informació, motivació, i recursos a l’estudiantat universitari respecte al seu futur laboral. Així mateix, també es dedicarà una part de la marató per a abastar el tema d’emprendre, tant per compte d’altri com en els perfils que demanden les empreses i dels recursos als quals es pot accedir per a iniciar el projecte de ser emprenedor.

A més, la cita no acaba ací, després d’aquest gran desplegament informatiu i de recursos per als alumnes, durant la jornada tindran lloc altres activitats, com la conferència del xef amb estrela Michelín, Jose Manuel Miguel titulada “Batec Gastronòmic” a les 10 hores a la sala multimèdia de la Mediateca a la Biblioteca General.

Després, a les 13 hores, tindrà lloc una xarrada organitzada pel Banc Santander en la qual s’abordaran qüestions com a beques, emprenedoria o ocupació i a les 17.30 hores, en el saló de graus de la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials podran assistir a una taula redona “Ruralitat, oportunitat per a l’emprenedoria”, organitzada per la Càtedra AVANT-UA i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Finalment, durant la clausura s’entregaran els premis del VI Concurs d’Emprenedoria Social convocats amb la col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve − six =