Dos mascletàs ompliran Alacant de pólvora aquest cap de setmana

El 3 i 4 de juny a partir de les 14 hores es dispararan dues mascletàs dins del cicle ‘Pólvora tot l’any’ i per l’inici de les Fogueres de Sant Joan

Dos mascletàs ompliran Alacant de pólvora aquest cap de setmana
03/06/2023 -

Alacant va començar el primer de juny les festes dels Fogueres de Sant Joan aquest 2023. Un inici que es va dur a terme el tradicional encés de llums dijous passat a partir sobre les 21.30, quan l’alcalde Luis Barcala va activar les més de 700.000 bombetes led comencen a brillar i il·luminar la plaça de l’Ajuntament d’Alacant i els carrers del centre de la ciutat.

Els actes per la festa gran de la ciutat seguiran aquest cap de setmana que estarà protagonitzat pels esdeveniments pirotècnics. Així, la ciutat s’inundarà de pólvora i soroll aquest dissabte i diumenge amb el tret de dos mascletàs dins del cicle ‘Pólvora tot l’any’. El dissabte 3 de juny serà la Pirotècnia Hermanos Sirvent qui ho faça en la rotonda de l’avinguda Xavier Soler, situada enfront del Centre Comercial Gran Via.

Mentre que el segon tret es produirà el diumenge 4 de juny, també a partir de les 14 hores, però tindrà una altra ubicació. En concret, es realitzarà en l’avinguda del Doctor Rico (just en el terreny on planta la foguera Polígon de Sant Blas) i estarà a càrrec de la Pirotècnia Fernández.

Pròximes cites de ‘Pólvora tot l’any’

Les mascletàs d’aquesta finalitat de setmana s’inscriuen dins del cicle pirotècnic ‘Pólvora tot l’any‘, una iniciativa creada per la Federació de Fogueres, que presideix Toñi Martín-Zarco, com a preludi a les festes grans que se celebren aquest mateix mes.

Les d’aquests pròxims dies seran la sisena i setena mascletà en el que portem de 2023. I les pròximes es dispararan el 10 i 11 de juny quan està previst continuar amb el programa que també reunirà milers d’alacantins que eixiran a gaudir del bon temps i de la pólvora.

On i quan serà les dues mascletàs?

La primera d’elles es dispararà el dissabte 3 de juny a les 14 hores des de la rotonda de l’avinguda Xavier Soler (enfront del Centre Comercial Gran Via d’Alacant).

Mentre que la segona d’elles, serà l’endemà, diumenge 4 de juny, a partir de les 14 hores en l’avinguda del Doctor Rico (en el terreny on planta la foguera Polígon de Sant Blas).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =