Miles de alicantinos celebran la histórica victoria de Ilia Topuria

El Centre de Tecnificació va habilitar les graderies davant la gran resposta del públic per a animar al lluitador hispà-georgià

Miles de alicantinos celebran la histórica victoria de Ilia Topuria
19/02/2024 -

Més de 2.500 alacantinsvan esclatar de goig en la matinada del dissabte al diumenge en el Centre de Tecnificació amb la victòria del lluitador hispà georgià establit a Alacant, Ilia Topuria, en derrotar per KO en el segon assalt a Alexander Volkanovski en la seua lluita pel títol mundial del pes ploma de la UFC. L’alcalde d’Alacant que ha seguit el combat amb la resta dels assistents en el pavelló ha enarborat la bandera de la ciutat a la qual ‘El Matador’ porta el cinturó que l’acredita com a número d’un del món en esta disciplina esportiva.

Res més acabar el combat, l’alcalde Luis Barcala, que es trobava entre el públic, ha celebrat la victòria i ha enviat un missatge de felicitació a través de les seues xarxes socials: “Ho has aconseguit Ilia Topuria!. Enhorabona, Campió. Milers d’alacantins hem estat animant-te des d’Alacant”.

Des de molt abans de les quatre de la matinada les cues envoltaven el Centre de Tecnificació que prompte ha vist omplir-se tot l’aforament habilitat, amb més d’un miler de seients a la sala de Judo. La gran afluència de seguidors del lluitador alacantí ha obligat l’organització a obrir la pista central de la instal·lació i les graderies laterals i superiors situades enfront de la pantalla per a donar cabuda als més de 2.500 fans congregats per a abrigallar a Ilia Topuria a través de les grans pantalles instal·lades, mostrant un gran aspecte quan s’ha iniciat el combat passades les sis del matí.

Alacant, present en la retransmissió

El combat ha alçat gran expectació a nivell mundial estimant-se més de tres-cents milions de seguidors a tot el món que han pogut veure l’esdeveniment organitzat per la UFC a Los Angeles (els EUA). En la retransmissió d’Eurosport els presentadors han donat compte de la presència dels milers de seguidors de Topuria en el Centre de Tecnificació d’Alacant seguint l’esdeveniment, al mateix temps que s’han mostrat imatges de la ciutat i la plaça de bous, lloc triat pel lluitador alacantí per a realitzar la seua presentació per a este combat.

L’Ajuntament d’Alacant s’ha bolcat amb la gesta d’Ilia Topuria al qual li ha vingut mostrat el seu suport durant les últimes setmanes amb la col·locació de tanques publicitàries en les quals apareix la imatge de l’hispà-georgià i alacantí d’adopció amb la llegenda “Alacant amb Topuria” i amb cartells que reforcen l’aposta “d’Alacant amb l’esport”.

A més, donada l’expectació alçada a la ciutat on entrena i prepara els seus combats, l’Ajuntament ha habilitat sengles pantalles gegants en el Centre de Tecnificació i ha gestionat el senyal perquè cap alacantí que volguera seguir el combat en directe li ho perdera. Al final, el pavelló d’Alacant s’ha convertit en una festa amb la victòria per KO en el segon assalt de Topuria.

El lluitador, d’origen georgià, porta el nom d’Alacant per tot el món. Topuria va arribar a la ciutat als 15 anys, on té la seua residència familiar i on entrena en el gimnàs dels germans Agustín i Jorge Climent. Ara ha arribat el seu gran moment en la seua lluita pel títol mundial de la UFC en la categoria de pes ploma en la qual es manté invicte.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + nine =