Alacant tindrà un nou Bo Consum nadalenc

Es podrà utilitzar entre el 15 de novembre i el 31 de desembre i pretenen beneficiar a les indústries del joguet, el tèxtil i l’hostaleria, entre altres

Alacant tindrà un nou Bo Consum nadalenc
20/10/2022 -

Carlos Mazón, president de la Diputació d’Alacant, al costat de Sebastián Cañadas, diputat de Desenvolupament Econòmic de la província, ha presentat el nou Bo Consum nadalenc que fomentarà les compres entre el 15 de novembre i el 31 de desembre. Mazón ha assenyalat que aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar als consumidors, així com a indústries com la del joguet, el tèxtil, el calçat o l’hostaleria.

Mazón ha assegurat que aquest bo es presenta després del “gran èxit” de l’anterior que encara es pot utilitzar fins al 30 d’octubre. El president ha garantit que el nou bo s’aprovarà en el ple de la setmana vinent. Així mateix, ha declarat, que, amb aquesta iniciativa, es mobilitzaran altres 9 milions d’euros, arribant a un total de 18 milions en inversió en concepte d’activació del consum a la província.

Per part seua, Canyades ha volgut matisar que les condicions d’aquests vals són les mateixes que les de l’anterior edició, així com les xifres prèviament adjudicades. El diputat de Desenvolupament Econòmic, ha afegit que els ajuntaments tindran deu dies hàbils per a acollir-se al programa i podran sol·licitar, de manera justificada, una bestreta del 100% de la subvenció que corresponga. Així mateix, els municipis que s’adherisquen al programa, tindran fins al 28 de febrer per a justificar les subvencions incloses en aquest nou bo.

Mazón ha destacat que aquestes mesures estan dissenyades per a ajudar als “més vulnerables” de la societat alacantina. Ha recalcat que és una campanya de “justícia social” i que, a diferència de crisis anteriors, no és una crisi per excés de demanda, sinó per un increment de costos que “pateixen els ciutadans i comerciants”.

Resultats Bo Comerç

El president de la Diputació provincial, ha mostrat la seua enorme satisfacció amb l’anterior campanya del Bo Comerç. Ha volgut destacar que ha tingut un abast de prop del 97% de la societat alacantina. Per part seua, Sebastián Cañadas, ha afegit que, finalment, es van adherir 112 dels 142 ajuntaments de la província, superant els 8,3 milions d’euros de la partida total de 9 milions d’euros assignada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five + one =