Aquestes són les noves destinacions des de l'aeroport d'Alacant a partir de març 2024

La terminal alacantina estrenarà una vintena de noves connexions aèries durant els pròxims mesos

Aquestes són les noves destinacions des de l'aeroport d'Alacant a partir de març 2024
13/02/2024 -

L’aeropuerto d’Alacant-Elx Miguel Hernández inaugura la temporada d’estiu el mes vinent d’abril amb la vista posada a superar el rècord de passatgers aconseguit durant l’any passat 2023. De fet, 2023 va tancar amb 15,74 milions de persones, la qual cosa suposa un 19,2% més que l’any 2022. Així, la terminal alacantina iniciarà la temporada d’estiu el pròxim 1 d’abril i aquesta finalitzarà el mes d’octubre.

En eixe sentit, l’aeroport d’Alacant encara pròximament els mesos de major afluència coincidint amb els mesos de juliol, agost i setembre i les vacances d’estiu en la qual els desplaçaments per aire augmenten de manera exponencial. Repassem les noves connexions que estrenarà aquest aeroport els mesos de març, abril, maig i juny de 2024.

Nous destins a partir de març

Tal com anuncia la terminal alacantina en la seua pàgina web, el mes de març s’inauguraran set noves destinacions des de l’aeroport d’Alacant-Elx. El pròxim 19 de març la companyia EasyJet estrenarà la ruta a Birmingham (Anglaterra) i el 30 de març ho farà l’aerolínia Jet2.com a Liverpool (Anglaterra).

Per part seua, el 31 de març es posaran en marxa les noves rutes a Aarhus (Norwegian), Southampton (esyJet), Zuric (easyJet), Munic (Norwegian) i Münster (Ryanair).

Noves connexions des d’Alacant a l’abril

A partir del mes 1 d’abril, aquestes seran les noves connexions aèries des d’Alacant: Barcelona (Ryanair), Norwich (Ryanair), Praga (easyJet), Nantes (easyJet), Roma Fiumicino (Wizz Air), Sofia (Ryanair), Newcastle (easyJet), Zagreb (Ryanair), la ciutat polonesa de Rzeszów (Ryanair) i Cardiff (Ryanair).

Nous vols al maig i juny

L’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández continuarà inaugurant noves connexions aèries per a augmentar la llista de destins als quals es pot volar, tant dins com fora d’Europa. És per això que l’1 de maig es posarà en marxa un nou vol Alacant-Lilla que estarà operat per easyJet.

El dia 2 de maig s’estrenarà la connexió amb la ciutat irlandesa de Belfast (també operat per easyJet) i Vaxjö, a Suècia (Norwegian). El 4 i 5 de maig s’iniciaran els nous vols amb les ciutats franceses de Lió i Niça, respectivament. A més, el 22 de juny Norwegian començarà a operar una nova connexió aèria amb la ciutat danesa de Billund.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 2 =