Aquestes són les noves destinacions des de l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández per a 2024

L’aerolínia EasyJet establirà una nova base a Alacant que crearà 100 llocs de treball i augmentarà les connexions amb altres ciutats europees

Aquestes són les noves destinacions des de l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández per a 2024
07/11/2023 -

L’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández estrenarà noves connexions amb avió a destins europeus a partir de març del pròxim any 2024, ja que la companyia aèria EasyJet establirà una nova base en el aérodromo alacantí des de la qual operar nous vols. Es tracta d’una acció estratègica d’aquesta empresa que permetrà inaugurar noves rutes entre Alacant i altres ciutats europees i del Regne Unit.

Aquesta serà la quarta base que tinga l’aerolínia a Espanya i el seu aterratge a la província d’Alacant permetrà crear 100 llocs de treball. A més, aquestes noves rutes incrementaran el trànsit de passatgers que arriben des d’Alacant: al voltant d’uns 125.000 viatgers més durant la pròxima temporada estival.

En concret, EasyJet afegirà nou rutes més a la seua oferta des d’i cap a l’aeroport d’Alacant-Elx i aquestes començaran a operar entre els mesos de març, abril i maig de 2024. En eixe sentit, les noves rutes aèries uniran Alacant amb Southampton (el Regne Unit) i Zúrich (Suïssa), a partir del 31 de març del pròxim any; i Newcastle (el Regne Unit), Belfast (la capital d’Irlanda del Nord) i Praga (República Txeca) a partir d’abril i maig de 2024. Alacant també comptarà a partir d’eixos mesos amb nous vols a les ciutats franceses de Lyon, Lille, Nantes i Niça.

Un acord fruit de les reunions del govern valencià en el WTM

L’anunci de les noves connexions per aire l’ha fet el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón i ha sigut fruit d’un acord entre i la aereolíneaa britànica EasyJet. Precisament, aquesta reunió s’ha celebrat en el marc de la fira World Travel Market (WTM) que s’està desenvolupant aquesta setmana a Londres i a la qual han acudit diverses autoritats alacantines com el mateix cap del Consell, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i també el president de la Diputació, Toni Pérez.

Reunió entre el govern de la Generalitat Valenciana i dirigents de la aereolínea EasyJet

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × five =