L'alta velocitat de Ouigo unirà Alacant i Madrid amb tren des de 9 euros a partir d'abril

A partir del 27 d’abril, hi haurà quatre trens diaris i tardaran menys de 2 hores i mitja a arribar a l’Estació de Chamartín de Madrid fent parada a Albacete

L'alta velocitat de Ouigo unirà Alacant i Madrid amb tren des de 9 euros a partir d'abril
28/03/2023 -

Alacant comptarà des d’el mes vinent d’abril amb una nova opció de tren de baix cost per a viatjar a Madrid. I és que Ouigo, un dels operadors ferroviaris més destacats del panorama actual de la lata velocitat començarà a operar a la fi del mes d’abril la seua ruta entre les ciutats d’Alacant, Albacete i Madrid

En concret, serà el pròxim 27 d’abril quan isquen els primers trens de la companyia Ouigo que facen el recorregut entre aqueixes dues ciutats. Així, els trens d’aquesta companyia de baix cost realitzaran el trajecte Madrid-Chamartín-Clara Campoamor – Albacete-Els Plans – Alacant-Terminal en menys de dues hores i mitja.

En total, hauran quatre trens diaris, dos d’anada i dos de tornada, i a la setmana podran viatjar més de 28.000 persones entre Madrid, Albacete i Alacant. Els trens amb major capacitat tenen 509 places repartides en dues altures en unitat simple, és a dir, un sol comboi; però si s’uneixen dos combois (unitat múltiple) s’oferiran 1018 places per trajecte.

Viatjar a Madrid o Albacete des d’Alacant a partir de 9 euros

A pesar que no serà fins al pròxim 27 d’abril quan es pose en marxa la ruta Madrid-Albacete-Alacant, ja es poden adquirir els bitllets per a viatjar a partir d’aquest dia en la pàgina web de Ouigo i també en la seua aplicació mòbil.

Els bitllets de tarifa general per a adults es venen a partir de 9 euros i el preu s’anirà incrementant a mesura que s’esgoten les places dels trens. Mentrestant, les tarifes per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys tenen un cost fix de 5 euros. I, en el cas dels menors de 3 anys aquests poden viatjar gratis en braços d’un adult.

A més de la nova línia entre Alacant, Albacete i Madrid, Ouigo compta amb altres dues línies: Madrid-Barcelona (que fa parada a Saragossa i Tarragona) i Madrid-València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 4 =