La Policia Local d'Alacant aconsegueix celebrar unes Fogueres sense macrobotellons

Les barraques i racós respecten l’horari de finalització de l’activitat musical en tots els districtes

La Policia Local d'Alacant aconsegueix celebrar unes Fogueres sense macrobotellons
22/06/2022 -

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament, informa que en les jornades de les Fogueres la Policia Local d’Alacant amb el dispositiu de seguretat organitzat i els controls fixos i mòbils va aconseguir evitar per tercer any els macrobotellots que es realitzaven al Parc de Canalejas, la Platja del Postiguet i algunes zones com Sèneca, Paseíto Ramiro o Gabriel Miro i que es reuniren allí milers de menors bevent com en anys anteriors. Els agents policials en aquests dies festius han alçat un total de 40 actes per consum de begudes alcohòliques en la via pública.

Amb aquest dispositiu policial que es manté durant totes les fogueres la Policia Local evita el consum d’alcohol, amb controls policials que actuen i procedeixen a decomissar les begudes, i a la seua immediata destrucció, estenent acta i donant coneixement als pares, tutors o responsables del menor.

L’edil de Seguretat, José Ramón González, va agrair la bona resposta un any més dels joves i la gran faena que desenvolupa la nostra Policia Local assenyalant que “estem molt orgullosos del nostre dispositiu 0,0 preventiu que mantenim per tota la ciutat, tots recordem els macrobotellots que s’organitzaven en les festes, el missatge que volem manar a la nostra joventut és que diversió no és igual a alcohol”.

Intervenció de material pirotècnic il·legal

La Policia Local d’Alacant va intervindre en la tard nit d’ahir denunciant a persones per venda ambulant il·legal de material pirotècnic, amb sancions d’entre 600 i 3.000 euros, i ha va requisar un total de 20.800 petards de categoria 1 i 2, que s’estaven venent als carrers Arquitecte Guardiola, Martin Luther king i Calvo Sotelo.

Segons fonts policials els agents de la Fox realitzen durant totes les Fogueres un operatiu especial per a combatre la venda il·legal de material pirotècnic, així com reforça el control sobre la venda ambulant i la dispensació de begudes alcohòliques en les vies públiques durant aquestes Fogueres. En la passada nit també es van intervindre en venda ambulant il·legal 8 bosses, 250 polseres, 11 cinturons, 1 rellotge, 3 paquets de calcetins, 20 collarets, 15 diademes led i 30 roses.

Així mateix, les barraques i racós van respectar l’horari de finalització de l’activitat musical en tots els districtes establits per l’Ajuntament d’Alacant.

Intervenció de Bombers i Policia Local al carrer Sant Vicent

Els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament d’Alacant juntament amb la Policia Local van intervindre ahir al carrer Sant Vicent, a les 21,40 hores, per la caiguda d’una pantalla als accessos del Tram situats prop del Mercat Central, en el moment de la tempesta, on va resultar ferida una dona de 40 anys.

Segons font del SPEIS immediatament es van desplaçar del parc situat a prop sis Bombers amb tres patrulles de Policia Local, que van auxiliar a la persona ferida i van coordinar l’emergència.

Els Bombers van rescatar a aquesta persona, i li van col·locar un collet i la van auxiliar amb la taula de rescat, fins que van arribar els serveis sanitaris que la van atendre i van traslladar a un centre hospitalari.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × one =