Sanitat reorganitza i reforça el servei d'urgències de l'Hospital Universitari de Torrevieja

El servei d’urgències ha incorporat a quatre nous metges/esses especialistes des del passat 15 d’octubre

Sanitat reorganitza i reforça el servei d'urgències de l'Hospital Universitari de Torrevieja
03/12/2021 -

El Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari de Torrevieja ha incorporat a quatre nous mèdics/as especialistes des del passat 15 d’octubre, ha ampliat el nombre de consultes dins dels circuits assistencials, reforçant les interconsultes amb els especialistes dels serveis de cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia general, cardiologia, pediatria i oftalmologia. A més, s’ha millorat la cartera de serveis en general, amb una major dotació tant del servei de pediatria, com també per part del servei de Laboratori, amb la dotació d’un nou aparell per a la realització de PCR ràpida.

D’altra banda, el servei compta des d’aquest divendres amb Santiago Diéguez com a nou cap d’Urgències a l’hospital de Torrevieja. Diéguez compta amb més de 16 anys d’experiència en serveis d’urgències i emergències i ha assegurat que “treballarem de manera coordinada per a recuperar la confiança i motivar a l’equip de cara als canvis que s’estan produint, estem treballant en l’atracció de nous facultatius que desitgen que incorporara a aquest projecte”.

Quant a la dotació de professionals d’infermeria, la Gerència del centre es va trobar amb un servei deficitari en estructura de professionals d’infermeria, comptant únicament amb 21 infermers/as i un gran nombre de baixes sense cobrir. En aquest moment, l’estructura de professionals dependents de la direcció d’infermeria s’ha incrementat notablement, passant de 36 a 49 infermeres i de 22 a 30 tècnics auxiliars en cures d’infermeria.

El Servei d’Urgències ha sigut reforçat amb facultatius de medicina interna, amb l’objectiu d’alleujar la pressió assistencial. Els professionals del centre estan revisant de manera constant els circuits assistencials amb els quals compta el centre per a garantir en tot moment la prestació adequada del servici.

La gerència del centre ha volgut llançar un missatge de calma a la població del departament. En aquest sentit, en el matí d’aquest divendres s’ha reunit amb les alcaldies del departament per a traslladar-los la situació del servei, garantint que “la seguretat de pacients i professionals en cap cas ha quedat compromesa a conseqüència d’aquesta circumstància temporal que quedarà solucionada en el menor espai de temps possible”, en paraules de la gerent, Pilar Santos.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =