Obrin els centres comercials i supermercats d'Alacant este dilluns 1 d'abril?

Descobrix si els supermercats i grans superfícies comercials d’Alacant obrin les seues portes l’1 d’abril, festiu pel Dilluns de Pasqua

Obrin els centres comercials i supermercats d'Alacant este dilluns 1 d'abril?
31/03/2024 -

Este dilluns 1 d’abril se celebra el Dilluns de Pasqua, popularment conegut com el dia de Mona en alguns llocs com la província d’Alacant. Així i tot, esta festivitat d’un marcat caràcter religiós no és festiu en el calendari laboral de tot el territori espanyol. Tan sols a Balears, Cantàbria, La Rioja, País Basc i Navarra; i Catalunya i la Comunitat Valenciana, que van decidir canviar esta jornada per la de Dijous Sant. És per això que els supermercats i centres comercials d’Alacant modificaran el seu horari d’obertura i fins i tot alguns d’ells optaran per romandre tancats.

En este sentit, el conjunt de les grans superfícies comercials de la capital alacantina no obriran les seues portes durant este dilluns. Així, les botigues dels centres comercials Gran Via, Plaza Mar 2, Puerta de Alicante, El Corte Inglés, Parc Vistahermosa i The Outlet Stores a Sant Vicent romandran tancades a l’ésser una de les jornades catalogades com a festius de tancament. Per part seua, encara que no es podran realitzar compres en els establiments comercials, les zones d’oci i restauració sí que estaran obertes amb el seu horari habitual.

No obstant això, L’Aljub sí que ha confirmat que estarà obert este dilluns 1 d’abril. El Centre Comercial d’Elx mantindrà les seues botigues obertes amb normalitat en un horari que es prolonga entre les 10h del matí i les 22 hores de la nit. Al seu torn, la zona d’oci i restauració tiraran el tanca a les 00:30h.

Horari dels supermercats d’Alacant el festiu de l’1 d’abril

Mercadona seguirà la tendència general de no obrir en festiu, per la qual cosa tots els supermercats d’esta gran cadena de botigues d’alimentació estaran tancades. Una política a la qual també se suma la marca alemanya Aldi, perquè encara que normalment sol obrir algun dels seus establiments de la província, en esta ocasió ha optat per un tancament en tota la Comunitat pel Dilluns de Pasqua.

D’altra banda, la cadena francesa Carrefour ha anunciat que el conjunt de les seues grans superfícies tancaran, però han optat per mantindre els supermercats de menor grandària Carrefour Express oberts durant esta jornada festiva, brindant a les persones l’oportunitat de realitzar compres essencials durant el Dilluns de Pasqua. L’horari varia segons l’establiment, per la qual cosa és recomanable consultar la seua pàgina web.

Alcampo també ha anunciat que els seus dos supermercats en la capital alacantina (Centre Comercial Plaza Mar 2, Vistahermosa en Alcampo City) estaran tancats. Així i tot, el seu tercer establiment en La Zenia sí que obrirà les seues portes. De la mateixa manera, els supermercats Dia no estaran oberts durant este dilluns 1 d’abril. Tampoc ho farà Lidl, encara que sempre és recomanable consultar la pàgina web per si hi ha alguna novetat.

En el cas de Consum, la majoria dels establiments romandran tancats, encara que la companyia valenciana ha informat que sí que obriran les botigues Charter a la ciutat d’Alacant en horari de 9h a 21.45 hores (carrer Catedràtic Daniel Jimenez de Cisneros), de 6h a 22 hores (Avd. del Pare Esplá) i de 8h a 21h (carrer Músic José Torregrosa).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve + seventeen =