Puig anuncia que el TRAM d'Alacant serà gratis per als joves fins al 31 de desembre

Es tracta d’una mesura dirigida a les persones de fins a 30 anys que s’implementarà si Ximo Puig és reelegit president després de les eleccions autonòmiques

Puig anuncia que el TRAM d'Alacant serà gratis per als joves fins al 31 de desembre
24/05/2023 -

El TRAM d’Alacant continuarà sent gratis per als joves de fins a 30 anys fins al pròxim 31 de desembre si Ximo Puig torna a ser president de la Generalitat després de les eleccions autonòmiques del pròxim 28 de maig. Així ho ha anunciat Ximo Puig, actual president de la Generalitat Valenciana i candidat del PSPV-PSOE a les eleccions autonòmiques del 28M, durant una trobada amb representants de la joventut valenciana.

Es tracta d’una mesura que es va posar en marxa el mes d’octubre passat a nivell autonòmic i que es va prorrogar fins al pròxim 31 de juliol. En aqueix sentit, la gratuïtat del TRAM estava dirigida a totes les persones joves que tingueren menys de 30 anys (encara que aquesta edat també està inclosa). Ara, Puig ha anunciat que els joves podran usar el TRAM sense cap cost fins a finals d’enguany si ix reelegit com a president de la Generalitat Valenciana.

En la mateixa reunió, Puig ha expressat el seu compromís per crear una “aliança intergeneracional”. “Aquest ha sigut un Govern compromés amb els joves i ara hem de fer un pas més perquè tinguen un paper destacat”, ha explicat l’actual líder del govern valencià que buscarà revalidar el seu càrrec el pròxim 28 de maig.

La gratuïtat del TRAM va ser una mesura que es va implantar fa ja set mesos amb l’objectiu de reduir les despeses de transport de les economies de les llars i les famílies dins d’un context d’inflació i pujada dels preus generalitzada. A més, també fomenta que les persones joves opten per usar el transport públic en comptes del vehicle privat i així es potencia una forma més sostenible de mobilitat.

Descompte del 50% en el TRAM d’Alacant

A més de la gratuïtat del TRAM per als menors de 30 anys, aquest servei de transport públic també va adoptar una política de descompte de fins al 50% que s’estendrà fins al pròxim 30 de juny.

D’aquesta manera, des d’el mes de febrer passat els abonaments per a viatjar en TRAM tenen una rebaixa del 50%.

 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × two =