La Regidoria de Transport d'Alacant se citarà amb el Consell per a aconseguir una parada a Sant Vicent

El consistori traslladarà la proposta per a crear una parada d’autobús a Sant Vicent més enllà del terme municipal d’Alacant

La Regidoria de Transport d'Alacant se citarà amb el Consell per a aconseguir una parada a Sant Vicent
22/03/2023 -

L’Ajuntament d’Alacant activa el servei de Transport a Demanda amb les Partides Rurals el mes vinent de maig, dos mesos abans de l’anunciat inicialment per la regidoria de Transport i la nova concessionària MIA (Mobilitat Intel·ligent d’Alacant) en resposta a les peticions de les associacions de veïns, que porten des de 2016 exigint solucions per a pal·liar la falta de connexió en les partides rurals.

El nou servei arrancarà en proves amb un nombre limitat d’usuaris la primera quinzena de maig, per a iniciar la seua activitat amb normalitat el la segona quinzena, posant fi així a una llarga llista de peticions de veïns que resideixen lluny del centre. Malgrat això, fins i tot abans de la seua entrada en vigor, els veïns demanen que es porte més enllà del que el contracte municipal permet posant una parada d’autobús a Sant Vicent.

El regidor de Transport, Manuel Villar, davant les protestes convocades per les associacions veïnals ha traslladat, després de la roda de premsa d’aquest dimarts, que el que els veïns plantegen “dubte molt que tinga a veure amb el transport a demanda en si´”

Argumentant que és un servei que porta més d’un any sobre la taula i “estan demanant que un transport públic municipal vaja a localitats fora del terme municipal d’Alacant” i ha citat que, en aquest cas, s’ha de parlar amb Conselleria a qui corresponen aquestes competències. Malgrat això, ha afegit “hem demanat una reunió amb diverses dates pel tema del conveni TAM per a deixar tancat el tema de Sant Vicent” ha aclarit Villar.

Així mateix, el regidor de transport ha volgut assenyalar que actualment el transport els deixa en un node en Ciutat Jardí on convergeixen diverses línies d’autobús i el TRAM per a fer transbord “com la resta dels alacantins” encara així, ha assenyalat “intentarem que conselleria ens permeta parar a Sant Vicent” amb la finalitat de satisfer les necessitats dels veïns de les diferents partides.

En aquest sentit, l’edil ha recordat de nou que estan anant més enllà de les seues competències “qui vulga que un contracte municipal pare en diferents municipis perquè haurà de reclamar qui haja de reclamar” al que ha sumat “una altra cosa és que vulguen desgastar a l’Ajuntament d’Alacant”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 19 =