Un informe extern reflecteix que Siete Enanitos patia danys estructurals que no eren visibles aparentment

Davant els desperfectes en el centre, la junta de govern ha volgut traslladar que s’han pres les mesures oportunes per a garantir la seguretat dels xiquets

Un informe extern reflecteix que Siete Enanitos patia danys estructurals que no eren visibles aparentment
07/03/2023 -

Davant les acusacions de falta de previsió el regidor d’urbanisme Manuel Villar ha ressaltat “després d’uns quants anys s’han estat fent actuacions, s’ha fet un informe extern precisament perquè els termes municipals, era més fàcil, més ràpid, perquè aquests estaven quasi col·lapsats.” Aquests informes segons Villar reflectien uns “danys estructurals, que no eren visibles aparentment”.

“Per tant davant aqueix informe extern el que s’ha decidit és prendre les mesures oportunes quant a la seguretat dels xiquets”. D’igual forma, l’edil ha volgut recordar que en aquest mandat s’han invertit més de dos-cents mil euros en reformes i millores.

Així mateix, els tècnics estan valorant sobre aqueix informe les mesures idònies sobre l’antic edifici de Siete Enanitos; si el que s’escomet és una reforma integral o, per contra; si derruir l’edifici podria ser el més plausible per a fer després una nova estructura.

Davant això, una de les possibles opcions plantejades seria recol·locar als xiquets a les aules d’una altra escoleta pública “Els Xiquets”, a més de muntar instal·lacions provisionals amb barracons, mantenint els mateixos educadors i ambient per als escolars reubicats.

Els pares han mostrat el seu descontentament davant aquesta disjuntiva i han demanat que es deriven els xicotets a altres instal·lacions municipals ja existents, qüestió per a la qual l’edil d’urbanisme hui ha respost que “s’estan estudiant possibles alternatives d’ubicació”.

Així mateix, també s’ha volgut posar de manifest que el prioritari era la seguretat dels xiquets i que, a partir d’aquest moment, s’intentaran millorar totes les condicions possibles.

Manifestació en la Plaça de l’Ajuntament

Mentre tot està sobre la taula L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de les escoles infantils Els Xiquets i Siete Enanitos d’Alacant mostren la seua indignació amb una manifestació hui dimarts 7 de març tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament a les 17.30 hores sota el lema “No als bebés en barracons” per a denunciar les situació de les escoles infantils municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × 1 =