Tornen els Bons Comerç d'Alacant per a comprar en establiments locals amb descomptes

Es tracta d’una campanya de suport al comerç de proximitat en la qual el consistori i la Diputació inverteixen 1,02 milions d’euros

Tornen els Bons Comerç d'Alacant per a comprar en establiments locals amb descomptes
19/09/2023 -

L’Ajuntament d’Alacant i la diputació provincial llancen aquesta tardor una nova edició del Bo Comerç d’Alacant. Es tracta de la segona convocatòria d’aquesta campanya comercial que persegueix reactivar l’economia, afavorir les compres en el comerç local de la ciutat i, a més, abaratir la cistella de la compra de les persones consumidores.

Així, aquesta campanya té una inversió d’1.022.772 euros i estarà activa durant els mesos de setembre i octubre. En concret, els bons podran gastar-se durant un mes: des del 25 de setembre fins al 25 d’octubre. La campanya finalitzarà el 25 d’octubre, i cada bo ofereix un 50% de descompte en les compres dels més de 600 establiments que participen en aquest programa, i seran canviables en una única compra.

Cada persona podrà comprar un màxim de 600 euros, dels quals el ciutadà només paga 300 euros, ja que la meitat restant se subvenciona per l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant. Quant als requisits, la persona interessada haurà de ser major de 18 anys i estar empadronada a la ciutat d’Alacant.

En aqueix sentit, s’han organitzat dos períodes de venda perquè el consumidor puga accedir a aquest bo consum. El primer d’ells estarà dirigit a les persones majors de 65 anys que no disposen d’internet per a comprar-ho a través de la pàgina web. D’aquesta manera, els dies 25, 26 i 27 de setembre es podrà comprar de manera presencial en el Centre de Recursos de Consum del Mercat Central (A prop) en horari de 8.30 a 14 hores.

D’altra banda, el segon període (corresponent al bo general) s’obrirà els dies 28 i 20 de setembre i es podrà adquirir el bo en la pàgina web www.bonocomercioalicante.es. La venda es farà en diferents trams horaris, amb imports de fins a 200.000 euros en cadascun dels trams. L’horari de venda serà al matí (des de les 8.30 hores) i a la vesprada (des de les 16 hores).

Els bons, de 20, 50, 100 o 200 euros, podran utilitzar-se en els establiments adherits d’Alacant, amb un màxim de despesa de 600 euros per cada consumidor. De fet, ja s’ha obert el termini perquè els comerços interessats puguen unir-se a aquesta campanya i el procés d’inscripció es pot realitzar a través de la web www.bonocomercioalicante.es.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eight − four =