Alcoi promocionarà en Fitur el Museu de Camilo Sesto i la Film Office

Els atractius i serveis turístics de la ciutat seran difosos durant tota la fira a través de material físic i audiovisual, en els estands de Fitur Screen i de la Costa Blanca

Alcoi promocionarà en Fitur el Museu de Camilo Sesto i la Film Office
13/01/2023 -

Alcoi serà present un any més en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra del 18 al 22 de gener en IFEMA Madrid. Entre els projectes que es promocionaran en la present edició destaquen la Film Office de la ciutat o el Museu de Camilo Sesto, que es preveu inaugurar aquest mateix any.

Concretament, aquest dimecres, 18 de gener, entre les 17.00 i les 17.30 hores es presentarà la Film Office en l’estand Fitur Screen, situat en l’àrea B2B del Pavelló 8.

El dijous, 19 de gener, la delegació de la Regidoria de Turisme mantindrà una reunió de treball amb Seggitur sobre la Plataforma Intel·ligent de Destins (PID) i assistirà a diferents conferències i presentacions, algunes relacionades amb el turisme sènior o amb la col·laboració entre administracions com a punt crític de la gestió turística.

A més, aqueixa mateixa vesprada, en el videowall de l’estand de Costa Blanca, situat en el pavelló 7, es presentarà el museu de Camilo Sesto, infraestructura que se situarà en l’edifici situat en El Camí 44 i que l’Ajuntament preveu inaugurar aquest 2023.

Durant tota la fira, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi difondrà material en format digital en l’estand Costa Blanca i material promocional físic en l’estand de Fitur Screen.

La regidor de Turisme, Lorena Zamorano, subratlla que “és una oportunitat per a donar a conéixer els trets distintius d’Alcoi com una destinació turística de qualitat i els serveis i infraestructures que gestiona a través de la Film Office i que són també un gran atractiu per a la indústria audiovisual.

A més, volem promocionar el futur museu de Camilo que, a part d’homenatjar aquest alcoià il·lustre i convertir-se en un element de tracció turística, servirà per a recuperar i posar en valor un important element patrimonial”.

Actualment s’estan duent a terme les obres de rehabilitació d’aquest immoble, construït en 1879-1880 i que en el seu moment va acollir l’antic asil i compta amb diferents estades.

De manera paral·lela, el consistori ha anat recopilant les peces que passaran a formar part del futur museu. Encara que en un primer moment van ser al voltant de 800 peces, aquestes han anat augmentant en rebre diferents donacions posteriors, la qual cosa permet imaginar l’important contingut d’aquest museu, que serà lloc de trobada de seguidors de l’artista repartits per tot el món.

La posada en marxa del Museu Camilo Sesto és un gran projecte que servirà per a homenatjar un alcoià Fill Predilecte i Medalla d’Or de la Ciutat, perpetuant d’aquesta manera la seua presència a Alcoi, i a més permetrà la recuperació d’un edifici patrimonial, que va ser construït en 1879-1880. Durant anys, l’immoble va acollir l’antic asil i compta amb diferents estades.

Actualment en una part se situa la reconeguda sala d’exposicions La Capella, i en els dos espais restants es disposaran la futura pinacoteca de la ciutat i el museu de l’artista.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen + sixteen =