Alcoi torna a oferir ajudes per a la compra de vehicles de mobilitat sostenible

Un total de 20.000 euros per a bicicletes tant elèctriques com convencionals, així com VMP elèctrics

Alcoi torna a oferir ajudes per a la compra de vehicles de mobilitat sostenible
11/08/2023 -

El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant ha publicat ja les bases de les ajudes que ha llançat l’Ajuntament d’Alcoi en la seua aposta per la mobilitat sostenible de la ciutat.

En concret són per a l’adquisició de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal. Recordem que és la tercera edició d’aquesta línia d’ajudes que són dirigides a persones majors d’edat, que visquen a Alcoi amb almenys un any d’antiguitat de residència en el moment de publicació de l’anunci.

L’import de les subvencions a atorgar s’elevarà segons el cas a les següents quanties:

• Adquisició de bicicletes elèctriques: 400 euros. L’import màxim d’adquisició serà de 2.000 euros, IVA inclòs.
• Bicicletes convencionals: 150 euros. L’import màxim d’adquisició serà de 650 euros, IVA inclòs.
• VMP elèctrics: 200 euros. L’import màxim d’adquisició serà de 800 euros, IVA inclòs.

En aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament poden presentar-se les ajudes. A més també estan les bases completes: Subvencions per a l’adquisició de bicicletes i vehicles elèctrics de mobilitat personal (alcoi.org).

El procediment de concessió d’aquestes ajudes es tramitarà en règim de concurrència competitiva, sent l’únic criteri d’atorgament el del moment de presentació de les corresponents sol·licituds, fins a esgotar la dotació pressupostària disponible, 20.000 euros. No podran ser beneficiaris de la subvenció aquells als quals els haguera sigut concedida en convocatòries anteriors. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2023.

“El Govern Municipal d’Alcoi aposta de manera clara per la mobilitat sostenible i ací tenim una mostra més. La nostra intenció és que es reduïsquen les emissions contaminants. Recordem que amb aquesta mena de vehicles es pot circular tant pels carrils bici com per la zona per als vianants. Es pot accedir amb aquesta mena de vehicles les 24 hores, donant prioritat al vianant i respectant sempre les velocitats màximes permeses”, explica el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + four =