Alcoi obri el termini per a inscriure's a l'escola municipal d'estiu gratuïta

Les inscripcions es podran fer fins a aquest dimecres 24 de maig i és necessari demanar cita prèvia per a realitzar el tràmit

Alcoi obri el termini per a inscriure's a l'escola municipal d'estiu gratuïta
22/05/2023 -

L’Ajuntament d’Alcoi ha obert ja el termini d’inscripció per a l’escola municipal que es realitzarà durant els mesos d’estiu. Així, les activitats d’aquesta escola es duran a terme durant juny, juliol i agost (del 26 de juny a l’1 de setembre) i serà gratuïta per als xiquets i xiquetes que estan empadronats a la ciutat.

Així, el termini d’inscripció romandrà obert fins aquest dimecres 24 de maig i les places són limitades i s’assignaran segons l’ordre d’entrada de les sol·licituds. Tal com ha confirmat el consistori municipal, per a formalitzar la inscripció s’ha de demanar cita prèvia i entregar la documentació requerida en la Unitat d’Igualtat (carrer Sant Doménec número 5) en horari de 9 a 14 hores.

La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al telèfon 965 537 115 o demanant cita a través d’aquesta pàgina web. 

La iniciativa, organitzada per la regidoria de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi, és finançada pel Ministeri d’Igualtat a través del Pla Corresponsables i es desenvoluparà del 26 de juny a l’1 de setembre (tots dos inclosos) de dilluns a divendres en horari de demà: 8.30 hores a 14.30 hores.

Així, les activitats que es duran a terme en aquest escola d’estiu estaran dirigides a l’alumnat empadronat a la ciutat d’Alcoi d’entre 3 i 16 anys d’edat i es realitzaran al Parc Natural de la Font Roja i en la Piscina Municipal José Trenzano.

Les famílies podran inscriure als menors un màxim de tres quinzenes, a més de la setmana que abasta del 26 al 30 de juny. Les quinzenes del mes de juliol seran del 3 al 14 i del 17 al 31 de juliol. Mentre que les del mes d’agost aniran de l’1 al 14 i del 16 d’agost a l’1 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen − 13 =