Oberta la preinscripció per a les Aules de Gent Gran 2023-2024

La convocatòria està dirigida a cobrir les places vacants i el període de sol·licitud finalitza el 23 de juny

Oberta la preinscripció per a les Aules de Gent Gran 2023-2024
13/06/2023 -

Des d’ahir i fins al 23 de juny està obert el període per a realitzar la preinscripció per a cobrir les places vacants a les Aules de Gent Gran per al curs 2023/2024. Els requisits per a participar en aquestes aules són tindre més de 60 anys, tindre l’empadronament a Alcoi i comptar amb el carnet municipal de pensionista.
Les preinscripcions per a aquestes aules que organitza la regidoria de Gent Gran poden formalitzar-se tant de manera presencial com telefònicament.

Per telèfon es pot cridar de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30, als telèfons 608 29 20 39 i 679 88 31 00, mentre que presencialment es pot acudir, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, a les dependències de la regidoria de Gent Gran, al carrer El Camí, 40, i al centre de majors de la Zona Alta.

A més, presencialment també poden formalitzar-se preinscripcions en els centres de majors, en diferents horaris. De 10 a 13 hores poden realitzar-se en: dimarts 13, en el de Zona Nord; dimecres 14 en Oliver; dilluns 19 en La Plaça; dimarts 20 en Zona Nord; i dimecres 21 en Oliver. A les vesprades, de 17 a 19 hores poden realitzar-se preinscripcions en: dimecres 14 en Oliver; dilluns 19 en Zona Nord; i dimecres 21 en el centre de majors de Zona Alta.

Els cursos que s’imparteixen són els de gimnàstica, ioga, balls de saló, noves tecnologies, informàtica, pintura, manualitats i història, i cada alumne pot estar apuntat a un màxim de dues assignatures.

Cal recordar que aquestes activitats que organitza la regidoria de Gent Gran per a la promoció de la cultura, els hàbits saludables, la convivència, l’aprenentatge permanent i l’oci, se sumen a les que duu a terme per a la prevenció de la soledat no desitjada, així com a les activitats que es realitzen en els diferents centres de majors.

“El nostre objectiu és facilitar un oci saludable i de qualitat a les persones majors. Es tracta de persones que han treballat molt, ara poden gaudir del seu temps lliure i busquem que ho facen amb activitats de qualitat, que els ajuden a relacionar-se, a compartir i a gaudir de les seues aficions”, ha assenyalat Carolina Ortiz, regidora de Gent Gran.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 6 =