Els animals de Terra Natura degusten gelats de fruites, carn i macarrons per l'onada de calor

Terra Natura Benidorm activa un protocol especial de cures per als animals davant les altes temperatures que inclou gelats en la seua dieta

Els animals de Terra Natura degusten gelats de fruites, carn i macarrons per l'onada de calor
12/07/2023 -

Els protocols i recomanacions per a protegir-se de l’onada de calor a la nostra província no ha quedat només en els ciutadans, a aquests dies d’altes temperatures, se sumen uns convidats molt especials; els animals. En aquest sentit, el parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm, ha activat un protocol especial de cures i prevenció que garantisca el benestar dels animals davant les altes temperatures que romandran aquests dies durant l’onada de calor. Les mesures, se centraran sobretot en aquelles espècies que posseïsquen especial sensibilitat a aqueixos graus de més.

D’entre els ciudados que rebran els diferents animals, un dels canvis que més gaudiran serà una lleugera modificació en la seua dieta proporcionant-los aliments gelats, pols especials de fruites, verdures, carns i fins i tot macarrons. En aquest sentit, seran molts els animals que degustaran aquest menú especial d’estiu que els permeta refrescar-se i fer front a les altes temperatures.

Gràcies a aquests gelats s’aconsegueix que les diferents espècies es refresquen ingerint aliment fred i a més, es potencia el seu enriquiment ambiental en provar textures i sensacions noves. Des de Terra natura, han explicat que amb les altes temperatures i la calor intensa els animals perden l’apetit, i amb aquest plat especial no sols despertem la seua curiositat, també es garanteix la seua nutrició.

Així, animals com els lleons asiàtics, tigres de Bengala o jaguars rebran aquestes jornades de calor intensa una part de la seua dieta convertida en gelat, la qual cosa permetrà un equilibri natural per a regular la seua temperatura. El menú per als felins serà, més concretament, gelat de pollastre. Els elefants i els rinoceronts, per part seua, provaran una mica menys experimental com a gelats de fruites i verdures com a meló d’Alger, poma, cogombre o pimentó.

Altres habitants de l’espècia com els samiris, titíes cotó i resta de titíes, micos caputxins o pecarís també tindran l’oportunitat de provar un gelat de pimentó, tomaca, cogombre, poma o fresca de fruites o plàtans. Cal dir que una part d’aquests plats especials estaran elaborats pels xiquets i xiquetes que integren l’escola d’estiu de Terra Natura Benidorm, una forma més d’involucrar-los i conscienciar de la necessitat de la cura i conservació de la biodiversitat de les espècies que viuen i es protegeixen al parc de naturalesa benidormense.

Dins del recinte, la peresosa Charly, també tindrà els seus gelats especials. La nova integrant de la família de peresosos de Terra Natura Benidorm té un any i mig i va arribar fa uns mesos procedent del Zoo Herberstein a Àustria. Charly porta uns mesos adaptant-se a la seua nova vida al parc al costat del seu company mascle.

Els peresosos, entre ells Charly, també rebran els seus gelats especials. Serà la primera vegada que la peresosa s’alimente amb aquest mos fred a base de fruites, carlotes i carabassetes congelades o exòtica papaia. Si bé no podrem saber si el plat és de bon gust per a ella es té per segur que el sorprendrà a més d’afavorir una regulació de la temperatura.

A més d’aquestes dietes, el parc natural ha implementat altres mesures per a baixar les temperatures el màxim possible de manera que les diferents espècies puguen mantindre’s a resguard de la calor extrema. També s’ha augmentat el nombre de cicles de reg i de polvoritzadors d’aigua en les prades i espais on es troben els animals tant en exterior com interior.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × four =