Aqua Natura Benidorm tindrà una nova zona de jocs aquàtics amb tobogans i cascades

Aquest nou espai de jocs per a totes les edats s’inaugurarà el pròxim 1 d’abril quan reòbriga el parc després de l’hivern

Aqua Natura Benidorm tindrà una nova zona de jocs aquàtics amb tobogans i cascades
23/03/2023 -

El parc Aqua Natura Benidorm obrirà les seues portes per a inaugurar la temporada 2023 estrenant una nova zona familiar interactiva de jocs. Aquest nou espai estarà dedicat a l’oci aquàtic per al públic infantil, encara que no tindrà restriccions per edat ni altura, per la qual cosa qualsevol persona que visite el parc podrà gaudir d’aquest; a més també s’ha adaptat perquè siga accessible.

La nova zona d’aventura ofereix una àrea d’entreteniment aquàtic que inclourà un splash-pad (una zona plana sense profunditat en la qual l’aigua brolla de diferents dolls o del mateix sòl), oferint una experiència única al públic a través de diversos jocs d’aigua.

L’espai lúdic estarà destinat al públic familiar i comptarà amb una superfície aproximada de 300 metres quadrats, en la qual s’implantaran fins a trenta elements interactius amb diverses opcions orientades a la diversió dels usuaris. Així, aquest nou espai aquàtic de jocs estarà operatiu a partir del pròxim 1 d’abril quan el parc Aqua Natura de Benidorm reòbriga aquest any 2023 i inicie la temporada després d’estar tancat durant els mesos de tardor i hivern.

En aquest espai, els usuaris podran trobar un circuit interactiu en el qual hauran abocadors d’aigua, tobogans, cascades o jocs per a gaudir en equip. En aqueix sentit, des del parc informen que aquesta zona de jocs ha sigut dissenyada especialment per a fomentar i promoure l’aprenentatge i que els més menuts puguen desenvolupar habilitats físiques i socials.

A més, la configuració d’aquesta zona de jocs que s’obrirà al públic pròximament s’ha dissenyat de tal forma que siga un espai segur per als xiquets i xiquetes que estiguen en ella i tinga un camp visual ampli i obert amb l’objectiu de facilitar la vigilància tant de les figures paternes com dels socorristes del parc.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =