Benidorm assignarà 80 abonaments en el pàrquing públic de l’Aigüera per al trimestre de setembre a novembre

Benidorm assignarà 80 abonaments en el pàrquing públic de l’Aigüera per al trimestre de setembre a novembre
23/08/2023 -

L’Ajuntament de Benidorm assignarà 80 abonaments per a vehicles tipus turisme en l’aparcament públic municipal de l’Aigüera per al trimestre que comprén els mesos de setembre, octubre i novembre. El termini per a la sol·licitud d’aquests abonaments estarà obert fins al dia 28 d’agost.

En les bases s’estableixen els criteris d’adjudicació per a tots els ciutadans que presenten la seua sol·licitud. Així, els abonaments s’assignaran per ordre d’entrada en el registre a aquells sol·licitants que complisquen els requisits exigits fins a aconseguir el nombre d’abonaments oferit.

Les bases, publicades en el tauler d’anuncis de la web municipal www.benidorm.org indiquen que s’admetrà en condicions d’igualtat a totes les persones que sol·liciten un abonament d’acord amb els requisits exigits. En eixe sentit, per a optar a un abonament de 24 hores des de l’1 de setembre al 30 de novembre es necessita ser titular d’un vehicle tipus turisme. També podran optar a bonificació de l’abonament els ciutadans titulars de la targeta Resident.

La presentació de les sol·licituds haurà de realitzar-se en el termini establit presencialment en el registre general de l’Ajuntament (de 9 a 14 hores) o utilitzant el Registre Electrònic dirigit a la Regidoria d’Espai Públic en l’adreça web https://sede.benidorm.org/web/guest/registro-electronico

Els sol·licitants hauran d’aportar la sol·licitud de l’abonament en l’aparcament públic subterrani l’Aigüera i hauran d’indicar si compleixen les condicions per a la bonificació per resident.

L’Ajuntament serà l’encarregat de verificar el compliment dels requisits i establirà l’ordre de prelació. Després remetrà a l’empresa que realitza el manteniment i col·labora en la gestió el llistat definitiu de sol·licituds per a l’emissió dels abonaments.

En aquestes sol·licituds hauran de constar les dades d’identificació del peticionari (nom, cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic i domicili), i el model i matrícula del vehicle. Les bases aclareixen que únicament es podrà sol·licitar un abonament per a una matrícula per registre i que només podrà estacionar, exclusivament, el vehicle indicat en la sol·licitud. L’estimació de la sol·licitud es comunicarà via telefònica o sms al número de telèfon presentat.

El preu estipulat per a aquest abonament 24 hores trimestral serà de 254,35 euros mentre que el preu bonificat per als titulars de la targeta Resident serà de 160,47 euros. El termini per a realitzar el pagament serà de cinc dies naturals des de la comunicació de l’estimació de la sol·licitud.

També s’aclareix que la contractació d’un abonament no implica la reserva de plaça pel que l’abonat podrà aparcar el seu vehicle en qualsevol que estiga disponible. Tampoc atorga preferència d’entrada a l’aparcament si hi haguera altres vehicles esperant amb anterioritat.

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha assenyalat que “continuem avançant en la política de mobilitat i en l’esforç per a facilitar l’aparcament en proximitat” i ha recalcat sobre aquest tema que es tracta d'”abonaments amb facilitats econòmiques per als titulars de la targeta Resident”.

En opinió del primer edil el treball de l’Ajuntament “no és només recuperar el carrer per als vianants, sinó també aportar solucions, com ho són aqueixes més de 8.000 places en 40 aparcaments dissuasius creades en aquesta administració, al que sumem la gestió del pàrquing de l’Aigüera i el llançament d’aquests abonaments”.

Pérez ha precisat que l’emissió i posada en marxa d’aquests abonaments “naix de l’escolta activa amb els residents, als quals els donem més facilitats per a accedir i per a estacionar el seu vehicle”.

El primer edil ha considerat que les tarifes dels abonaments “són molt interessants, especialment per als veïns en el centre de la ciutat” i ha destacat les millores i novetats que s’han implantat en aquesta nova fase de gestió de l’aparcament públic “com la instal·lació de més càmeres de vigilància, el sistema de guiat de trànsit i de localització de places lliures, places amb càrrega per a vehicles elèctrics, per a vehicles amb remolcs o places més àmplies dirigides a vehicles familiars amb carrets de xiquets, entre altres”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × four =