Benidorm prepara cinc 'escape rooms' gratuïts aquest Nadal

Aquestes activitats tindran lloc els dies 17, 23 i 30 de desembre i serà necessari inscriure’s en el Centre d’Informació Juvenil del municipi

Benidorm prepara cinc 'escape rooms' gratuïts aquest Nadal
21/11/2023 -

L’Ajuntament de Benidorm, a través de la regidoria de Joventut, ha volgut sumar-se a la creixent ona dels jocs d’escapisme i ha preparat fins a cinc Escape Rooms completament gratuïts per a aquest Nadal. D’aquesta manera, els dies 17, 23 i 30 de desembre proposa aquestes activitats dirigides a totes les edats a partir dels 12 anys que es complementaran amb l’oferta i l’ambient nadalenc durant les pròximes dates en el municipi de la Marina Baixa.

Aquests jocs d’escapisme o Escape Room s’han convertit en una de les activitats d’oci més recurrents en els últims anys. Es tracta d’una sèrie d’endevinalles i xicotets trencaclosques dins d’una sala que posen a prova les teues habilitats com a detectiva, l’enginy, el treball en equip o l’observació. Han de ser resolts per a aconseguir les claus dels cadenats que tanquen noves proves que mantenen un fil conductor amb l’objectiu d’aconseguir escapar.

Els dos primers Escape Rooms tindran lloc el diumenge 17 de desembre. En aquest cas, es tracta de les propostes ‘La Cura’, sobre experiments prohibits i secrets foscos en un laboratori, i ‘Room 13’, una experiència de terror sobre un estrany enigma. Per part seua, per al dissabte 23 de desembre s’han organitzat ‘L’ou de drac’, inspirat en Animals Fantàstics, i ‘Operació Ponte Rosso’, on els jugadors es posaran en la pell d’uns aprenents de la Màfia que acaben de superar el seu examen final. Finalment, el dissabte 30 de desembre es realitzarà una Urban Fuita en interior denominada ‘La terminal’.

Horaris i com inscriure’s

Les passades per als dies 17 i 23 de desembre seran a les 11, 12, 13, al matí, i 17, 18 i 19 hores, a la vesprada. En el cas de l’Urban Escape del dia 30 de desembre les passades comprenen des de les 18 fins a les 23 hores amb una freqüència de cada mitja hora.

Els interessats poden realitzar les inscripcions en el Centre d’Informació Juvenil de Benidorm. Hauran de facilitar els noms dels sis participants del grup i indicar l’horari triat, així com un telèfon de contacte.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × two =