Benidorm finalitza diverses actuacions en la via pública amb l'asfaltat en diferents zones de la ciutat

Durant aquests dies es treballarà en Armada Espanyola, Bon Pastor, Camí de Torreros i Pla de la Caserna

Benidorm finalitza diverses actuacions en la via pública amb l'asfaltat en diferents zones de la ciutat
15/06/2023 -

L’Ajuntament de Benidorm completa aquests dies diverses intervencions que s’han vingut executant en les últimes dates en diferents zones de la ciutat, amb la finalitat que totes estiguen finalitzades abans d’iniciar el mes de juliol. Així, s’està procedint a l’asfaltat en vies com Pla de la Caserna i Camí de Torreros, demà es farà el propi al carrer Bon Pastor i aquest cap de setmana en Armada Espanyola.

En el cas de Pla de la Caserna, la intervenció deriva d’una reivindicació veïnal que es va formular fa alguns mesos. “Està dins del programa d’accessibilitat i cal tindre en compte que és una zona en la qual hi ha un col·legi i molts veïns” ha assenyalat en regidor d’Espai Públic en funcions, José Ramón González de Zárate, que precisava també que en aquesta via “també es col·locarà nova il·luminació, per la qual cosa s’han deixat les infraestructures preparades per a això”.

El mateix succeeix amb el Camí de Torreros, també en la zona de l’Horta, on també hi haurà il·luminació nova i s’han millorat les infraestructures. “Amb aquestes actuacions estem millorant molts dels camins d’aquesta important zona de Benidorm, que en molts llocs mancava fins i tot d’il·luminació” ha dit l’edil.

Quant als treballs al carrer Bon Pastor, aquests s’iniciaran demà divendres i serviran per a donar per conclosa l’obra de millora de recollida d’aigües pluvials.
“Teníem un problema i és que l’aigua de pluja es quedava estancada en molts punts d’aquest carrer, que ara hem solucionat” ha apuntat González de Zárate. L’asfaltat en aquesta via posarà el punt final a la intervenció que s’ha dut a terme en les últimes setmanes, encara que està prevista la implantació de la plataforma única per a conferir-li al carrer una prioritat per als vianants.

Finalment, els treballs d’asfaltat en l’avinguda Armada Espanyola també donaran principi aquest cap de setmana, segons ha precisat el regidor. Aquestes labors abastaran el tram comprés entre Jaume I i la rotonda existent en la confluència amb l’avinguda la Vila Joiosa.

Una vegada finalitzada la intervenció, l’avinguda serà de plataforma única, amb prioritat per als vianants, accés per al transport públic i amb entrada per als veïns residents. González de Zárate ha demanat “una mica de paciència als veïns afectats per aquestes actuacions, però són obres importants per a la ciutat, que ja estan a punt d’acabar”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =