Benidorm repartirà 80 abonaments en el pàrquing de l'Aigüera per als mesos de maig a juliol

L’adjudicació es farà per ordre d’entrada de les peticions en el registre i el termini per a sol·licitar-los anirà des del 20 al 25 d’abril

Benidorm repartirà 80 abonaments en el pàrquing de l'Aigüera per als mesos de maig a juliol
19/04/2023 -

L’Ajuntament de Benidorm ha anunciat hui l’aprovació de les bases per a l’assignació de 80 abonaments trimestrals en l’aparcament municipal de l’Aigüera per a vehicles tipus turisme, vàlids entre els mesos de maig a juliol de 2023. L’assignació dels abonaments es realitzarà per ordre d’entrada en el registre de sol·licituds dels ciutadans que complisquen els requisits fins a aconseguir el nombre d’abonaments oferit.

Així, el termini de presentació de sol·licituds serà del 20 al 25 d’abril de 2023, i s’admetran a totes les persones que complisquen amb els requisits exigits. Per a optar a un abonament de 24 hores, des de l’1 de maig al 31 de juliol, es necessita ser titular d’un vehicle tipus turisme i també podran optar a la bonificació els titulars de la targeta de resident.

La presentació de les sol·licituds es realitzarà presencialment en el registre general de l’Ajuntament o a través del registre electrònic de la Regidoria d’Espai Públic. Els sol·licitants hauran d’aportar la sol·licitud de l’abonament en l’aparcament subterrani l’Aigüera i hauran d’indicar si compleixen les condicions per a la bonificació per resident.

Una vegada tingut això en compte, l’Ajuntament de Benidorm serà l’encarregat de verificar el compliment dels requisits i establirà l’ordre de prelació. Després remetrà a l’empresa que realitza el manteniment i col·labora en la gestió el llistat definitiu de sol·licituds per a l’emissió dels abonaments.

En les sol·licituds hauran de constar les dades d’identificació del sol·licitant i els del vehicle, i únicament es podrà sol·licitar un abonament per a una matrícula per registre. El preu estipulat per a l’abonament trimestral de 24 hores serà de 254,35 euros, mentre que el preu bonificat per als titulars de la targeta Resident serà de 160,47 euros. El termini per a efectuar el pagament serà de cinc dies naturals des de la comunicació de l’estimació de la sol·licitud.

L’Ajuntament ha assenyalat que la contractació d’un abonament no implica la reserva de plaça, i que l’abonat podrà aparcar el seu vehicle en qualsevol que estiga disponible. Tampoc atorga preferència d’entrada a l’aparcament si hi haguera altres vehicles esperant amb anterioritat.

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha destacat que els abonaments ofereixen facilitats econòmiques per als titulars de la targeta Resident i que la seua emissió i posada en marxa “naix de l’escolta activa amb els residents, als quals els donem més facilitats per a accedir i per a estacionar el seu vehicle”.

Així mateix, ha destacat les millores i novetats que s’han implantat en aquesta nova fase de gestió de l’aparcament públic, com la instal·lació de més càmeres de vigilància, el sistema de guiat de trànsit i de localització de places lliures, places amb càrrega per a vehicles elèctrics, per a vehicles amb remolcs o places més àmplies dirigides a vehicles familiars amb carrets de xiquets, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =