Blanca Paloma ja forma part del Passeig de la Música de Benidorm

La guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant d’Espanya en Eurovisió suma el seu nom al de Chanel

Blanca Paloma ja forma part del Passeig de la Música de Benidorm
27/07/2023 -

Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant d’Espanya en Eurovisió, ja forma part del Passeig de la Música de Benidorm. Des d’ahir el nom de l’artista il·licitana apareix en el monòlit dedicat al Benidorm Fest al costat del de Chanel, la triomfadora de la primera edició.

En un acte organitzat ahir amb motiu de la presentació de la tercera edició del festival en el propi Passeig de la Música, en Tamarindes, l’alcalde, Toni Pérez, va entregar a Blanca Paloma la placa amb el seu nom i el del seu tema ‘Ea Ea’; placa que la pròpia artista va col·locar en el monòlit coronat pel micròfon d’or del Benidorm Fest, passant així a ser part de la història musical de la ciutat.

A l’acte, presentat per la directora de Participació i Comunicació d’RTVE, María Eizaguirre, van assistir, entre altres, la consellera d’Indústria, Turisme i Innovació, Nuria Montes; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; membres de la Corporació municipal; representants de sectors empresarials i econòmics de Benidorm; i els artistes Massiel, Rayden, Carlos Higues i Sandra Valero, la pròxima representant d’Espanya en Eurojunior.

Tant Valero com el seu antecessor en Eurojunior, Carlos Higues, van actuar davant el públic congregat en el Passeig de la Música, entre els quals es trobaven una nodrida representació de periodistes i les Reines i Dames dels Festes Majors Patronals. La veu d’Espanya en l’edició infantil d’Eurovisió va interpretar el tema de la pel·lícula ‘La Sireneta’ amb el qual va aconseguir la seua plaça per a Niça; mentre que Carlos Higues va presentar la seua última cançó: ‘El meu món’.

També va passar per l’escenari Rayden amb el seu ‘multivers’ després d’anunciar recentment la seua intenció d’aparcar la seua faceta musical.

Després dels actes d’ahir, Ajuntament, Generalitat Valenciana i RTVE avancen en la que serà la tercera edició del Benidorm Fest, que es disputarà a la fi de gener i principis de febrer a la ciutat i de la qual eixirà el representant d’Espanya en Eurovisió 2024.

Passeig de la Música

Creat l’any passat després de la celebració del primer Benidorm Fest, el Passeig de la Música és un tribut als músics i artistes que han triomfat primer en el Festival Internacional de la Cançó de Benidorm i ara al Benidorm Fest; i, per extensió, és també un testimoniatge a peu de carrer de l’estret vincle de Benidorm amb la música.

Al costat del monòlit del micròfon d’or, premi del Benidorm Fest, el Passeig de la Música compta amb un altre dedicat al Festival Internacional de la Cançó de Benidorm, en el qual apareixen ressenyats tots els guanyadors del mític certamen, entre ells Julio Iglesias i Raphael. Un monòlit que està coronat per una sireneta d’or, la mateixa que durant dècades es va entregar als guanyadors del Festival de Benidorm.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × 5 =