Les carrosses i el castell de focs artificials posen el fermall final a les Festes Majors Patronals 2023 de Benidorm

37 carrosses van desfilar abans del tret del castell amb 1.496 quilos de pólvora i 18 minuts de duració

Les carrosses i el castell de focs artificials posen el fermall final a les Festes Majors Patronals 2023 de Benidorm
16/11/2023 -

Les Festes Majors Patronals ja miren a 2024. Amb el tret del castell de focs artificials s’ha posat punt final a unes festes que quedaran en el record dels habitants de Benidorm pel seguiment multitudinari dels seus actes, tant els organitzats per la Comissió com els de l’Associació de Penyes.

Després dels actes del matí, la vesprada va començar a les 18 hores amb la Desfilada de Carrosses, que va comptar amb la participació de 34 carrosses, a més de tres per a les reines i dames d’enguany. Ahir a la nit es van conéixer els premis d’aquesta desfilada que, com en l’edició de 2022, van repartir 1.000 euros a la millor carrossa, per a la penya Bavallons, 600 euros el segon premi, en aquest cas per a La Cordá, i 400 el tercer, que va recaure sobre L’Espardenya i El Llondro. Per part seua, la penya ‘Quin Cacau’ va ser guardonada com la millor carrossa artesanal, per la qual cosa es va emportar el premi ‘Manuel Agüera’, dotat amb 1.500 euros. Tots els guardons van ser acompanyats, a més, d’un trofeu.

La desfilada va partir des de l’avinguda d’Alcoi i va recórrer Martínez Alejos, Ruzafa, Venus, Mart, Ametlers i va finalitzar al Parc d’Elx. Les últimes carrosses, les de les Reines i les seues Corts, van posar el fermall d’or a una cavalcada que va ser seguida per diversos milers de persones en el seu recorregut i amb totes les cadires disponibles esgotades molt abans de començar. Ningú va voler perdre’s l’acolorida desfilada pel centre de Benidorm.

El colofó a les Festes va arribar després amb el tret de l’espectacular, sonor i nou castell de focs artificials des de la platja de Ponent a càrrec de la pirotècnia el Mediterrani, que va il·luminar el cel de Benidorm davant una multitud sorpresa. Un total de 1.496,37 quilos de pólvora repartits en 18 minuts de duració que van arrancar els aplaudiments dels milers de presents en múltiples ocasions. Amb els festejos ja finalitzats, Benidorm inicia ara el compte arrere per a les Festes Majors Patronals de 2024.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 11 =