Convocat el XXI Concurs de Música Festera 'Vila de Benidorm' en la modalitat de Marxa Cristiana

El termini d’admissió d’originals finalitza a les 23.59 hores del 15 d’agost i hi haurà un únic premi de 2.000 euros

Convocat el XXI Concurs de Música Festera 'Vila de Benidorm' en la modalitat de Marxa Cristiana
16/05/2022 -

L’Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat la XXI edició del Concurs de Música Festera ‘Vila de Benidorm’ en la modalitat de Marxa Cristiana, després de l’aprovació hui de les bases per la Junta de Govern Local.

Així, podran presentar-se quants participants ho desitgen sense límit d’edat ni nacionalitat i podran presentar quantes composicions desitgen, que hauran de ser originals, inèdites i no haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat. El jurat valorarà especialment l’originalitat en els temes, l’harmonia, melodia i altres característiques pròpies de la música festera.

Les bases estipulen que només hi haurà un únic premi de 2.000 euros i un trofeu patrocinat per l’Ajuntament. Les obres hauran de presentar-se sota un lema en forma de partitura sense signatura ni signe que permeta identificar a l’autor.

Els participants hauran d’enviar quatre còpies de la partitura, enquadernades, i adjuntar un CD o ‘memòria USB’ amb la partitura i les ‘particel·les’ en format pdf i un àudio d’aquesta. Igualment, haurà d’acompanyar-se en sobre tancat el lema de l’obra amb les dades de l’autor i el títol definitiu de l’obra. En cap cas les obres hauran d’anar signades.

El material a concurs haurà de ser enviat per correu postal certificat a l’atenció de la Regidoria de Cultura a la següent adreça: Ajuntament de Benidorm. Regidoria de Cultura. XXI Concurs de Composició de Música Festera ‘Vila de Benidorm 2022’. Plaza SS.MM Els Reis d’Espanya, 1. 03501 Benidorm.

El termini d’admissió de les obres finalitza a les 23.59 hores del 15 d’agost. Una vegada acabat aquest termini, el jurat valorarà les obres en els següents 15 dies naturals i comunicarà el lema de la guanyadora, que serà interpretada en el Concert extraordinari de la Unió Musical de Benidorm el mes de setembre. Si el jurat ho estimara oportú, el premi podria quedar desert i la seua decisió serà inapel·lable.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 2 =