L'entrada de vehicles a Benidorm va créixer al juliol un 15% respecte a 2019, abans de la pandèmia

L'entrada de vehicles a Benidorm va créixer al juliol un 15% respecte a 2019, abans de la pandèmia
16/08/2023 -

La temporada alta a Benidorm està aconseguint registres històrics de visitants i, com va assenyalar la setmana passada la consellera de Turisme, Nuria Montes, aquest estiu pot ser un dels millors o el millor de la història. Les dades així ho corroboren. No sols els d’ocupació d’hotels, apartaments turístics o segones residències, sinó altres tan objectius com l’entrada de vehicles a la ciutat.

Així, segons les xifres oferides per la Regidoria de Mobilitat el nombre de vehicles que van entrar a Benidorm durant el mes de juliol passat va ser un 15% superior al registrat en eixe mateix mes de l’any 2019, abans de la pandèmia. Això significa que el municipi s’ha recuperat d’aquells efectes i que aconsegueix números molt superiors.

Respecte al mes d’agost, la tònica és molt similar. Les dades assenyalen que el creixement en el nombre de vehicles en la primera quinzena d’aquest mes ha sigut un 6% superior a la primera quinzena d’agost de 2019.

I el mateix pot dir-se de les xifres dels anys 2021 i 2022. Segons ha traslladat la Regidoria de Mobilitat l’increment en l’entrada de vehicles aquest mes de juliol ha sigut superior en un 14% respecte a l’any 2021 i en un 4% respecte al mateix mes de 2022.

Una tendència que també s’ha experimentat en la primera meitat del mes d’agost, en la qual l’augment de vehicles ha sigut un 5% superior al número de 2021 i un 1% sobre 2022.

A la vista d’aquests números, el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, ha assenyalat que “queda molt clar que la ciutat s’ha recuperat molt bé i que ja s’han superat les xifres prepandèmia, la qual cosa parla molt i bé de l’èxit del model turístic de Benidorm i de l’atracció que genera en els nostres visitants”.

Muñoz també ha volgut ressaltar que pese a l’important augment en el flux de vehicles “no hi ha hagut grans problemes en el trànsit de la ciutat”. “La mobilitat en les grans avingudes, i en les d’entrada i eixida, ha funcionat gràcies a les mesures que s’han anat prenent en aquests anys, amb el que en general s’han evitat molestos embossos que altres anys sí que es produïen”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =