L’Espai Coworking, al complet després d'incorporar a dos nous emprenedors

En aquest moment les instal·lacions acullen 9 projectes, als quals s’afigen Jovempa i Memba

L’Espai Coworking, al complet després d'incorporar a dos nous emprenedors
13/07/2023 -

L’Espai Coworking de Benidorm està al complet, després que dos nous projectes emprenedors s’hagen incorporat a aquestes instal·lacions que l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament posa a la disposició d’aquelles persones que aposten per l’autoocupació i l’emprenedoria. La regidor de l’àrea, Mónica Gómez, ha signat hui el conveni d’incorporació d’aquests nous projectes: un d’assistència legal de marques i patents impulsat per Lara Grant, i un altre de solucions digitals, posat en marxa per Gustavo Galati.

Gómez ha assenyalat que “sempre hem defensat que el Coworking era un servei necessari i molt interessant per a afavorir la implantació de noves activitats i projectes empresarials a Benidorm i, per extensió, per a establir sinergies i col·laboracions entre emprenedors”. “El fet que en aquests moments els nou llocs amb els quals compta el Coworking estiguen ocupats no sols corrobora la idoneïtat del servei, sinó també que els projectes emprenedors assentats en aquestes instal·lacions estan tenint recorregut”, ha agregat.

A més de les propostes recentment incorporades, en el Coworking de Benidorm operen emprenedors dedicats a la intel·ligència turística, activitats nàutiques, educació social i ‘mindfulness’, innovació i tecnologia, traducció, investigació privada i immobiliària ‘en línia’. També compta amb espai en aquestes instal·lacions les entitats Jovempa i Memba.

Des de la posada en marxa a mitjan 2019 del Coworking, situat en l’edifici Aquarium de l’avinguda Juan Fuster Zaragoza, són més de 20 les empreses i emprenedors que s’han allotjat en les instal·lacions. D’ells, “la immensa majoria continuen operatius, alguns en el nostre espai municipal i altres en un propi”.

La regidor d’Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que el preu bàsic del lloguer és de 150 euros mensuals per cada centre de treball. No obstant això, “amb la intenció de facilitar la supervivència de les empreses situades en l’Espai, els centres de treball estan exempts del pagament d’aquest lloguer durant els primers 6 mesos d’estada”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − fifteen =