El mercat ambulant municipal de Benidorm torna el dimecres a Mercasa

El 24 d’agost els més de 240 llocs retornen a la seua ubicació habitual

El mercat ambulant municipal de Benidorm torna el dimecres a Mercasa
18/08/2022 -

El mercat ambulant municipal dels dimecres torna la setmana vinent a la seua ubicació habitual en Mercasa, una vegada que aquest cap de setmana concloga la temporada d’esdeveniments a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor amb la celebració del Boombastic Festival.

Així, i després de passar un mes i mig en les instal·lacions del recinte firal, perfectament condicionades per a acollir el mercat ambulant, els més de 240 llocs d’alimentació i tèxtil retornaran a Mercasa el dimecres 24 d’agost.

Obri hui el Boombastic Festival

El Boombastic Festival obri hui les portes de la seua primera edició a Benidorm penjant en la jornada d’estrena el cartell de ‘sold out’, segons ha confirmat l’organització de l’esdeveniment en les seues xarxes socials. Una jornada d’estrena que s’iniciarà a les 17.30 hores i que tindrà com a plats forts les actuacions de C. Tangana i de Lola Índigo. Al llarg de les tres jornades de festival passaran pel Boombastic un total de 40 artistes, entre ells Bizarrap, Bad Gyal, Recicled J, L-Gant, Guitarricadelafuente, Marc Seguí, HDLR o Bresh.

En el recinte de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor s’ultima a aquestes hores el muntatge del festival, tal com van comprovar ahir tard l’alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, que van visitar les instal·lacions al costat de membres de la Corporació municipal i els promotors del Boombastic. Un recinte que compta amb tres escenaris, dos d’ells situats en la pista d’atletisme de la Ciutat Esportiva i un tercer situat al costat de les pistes multiesportives. A més, hi haurà zona de restauració, zona VIP i zona Pool, així com huit eixides d’evacuació.

Tal com es va avançar aquesta mateixa setmana, s’espera que cada dia passen pel Boombastic al voltant de 20.000 persones. Després del ‘sold out’ d’abonaments i d’entrades per a aquest dijous, queden a la venda les últimes entrades de dia per a les jornades de divendres i dissabte. Fins a les 14.00 hores, les persones que disposen d’entrada poden validar-la en els punts habilitats per l’organització en la Plaça SSMM Reyes d’Espanya i evitar així cues a la seua arribada al festival. També s’ha disposat un d’aquests punts en Penélope Playa, enfront de la platja de Llevant, que estarà operatiu fins a les 15.00 hores.

Per a atendre el festival, s’ha establit un dispositiu especial en el qual participaran efectius de la UIP i de la UPR del Cos Nacional de Policia; agents i comandaments de la Policia Local i Protecció Civil. Quant a la dotació sanitària, es comptarà amb dues ambulàncies de Suport Vital Avançat UVI, una ambulància de Suport Vital Bàsic, dos metges, quatre infermers, quatre tècnics especialistes sanitaris i dos socorristes per a la Zona Pool. A més, l’organització ha contractat, a més, una empresa que aportarà 24 vigilants de seguretat, 82 auxiliars i sis efectius del Servei específic d’Admissió.

Per a facilitar l’aparcament als assistents al festival s’ha habilitat com a pàrquing dissuasiu la zona del polígon industrial, al costat de la CV-70, on podran estacionar gratuïtament els seus vehicles, evitant d’això manera l’accés al nucli urbà. Aquest pàrquing estarà degudament senyalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − 11 =