El mític hotel Don Pancho de Benidorm compleix 50 anys

Francesc Colomer destaca la hotelería de Benidorm com a producte turístic i elogia les platges

El mític hotel Don Pancho de Benidorm compleix 50 anys
13/05/2022 -

L’alcalde Toni Pérez ha felicitat l’Hotel Don Pancho en l’acte de la seua celebració del 50 Aniversari de la seua obertura destacant “celebrar en gran l’esforç i visió” de la família Torrubia per apostar per l’emplaçament de l’hotel en l’Avinguda del Mediterrani, en la meitat de la platja de Llevant i per continuar sent un referent de qualitat. Especialment, va dir Pérez, “a tots els que s’han emprat a fer gran i referent aquest emblemàtic hotel de Benidorm”.

Va recordar a professionals que des de l’hotel han contribuït a crear una marca pròpia “d’hospitalitat i felicitat que se suma a la marca Benidorm” i va assenyalar que “el turisme és una gran indústria que se centra en les persones proporcionant felicitat directa a uns i oportunitats laborals a uns altres”.

Va concloure la seua intervenció l’alcalde assenyalant la importància del turisme, la component del destí i l’aposta per la qualitat i la sostenibilitat, destacant la importància de l’aposta de Benidorm pel sector alojativo i les seues platges: “Llevant i Ponent, entre les cinc millors del món”.

També l’alcalde va tindre paraules d’afecte per al Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, qui també va felicitar l’hotel destacant el vincle emocional que fila entre l’hoste i el destí i va agrair l’esforç, la inversió i la sensibilitat dels promotors. Per a Colomer, Benidorm ha aconseguit que l’hostaleria en si siga un producte turístic. En aquest capítol de productes turístics, Colomer va elogiar les platges de Benidorm com a tal, especialment, va recalcar, la Platja de Ponent.

El director general del Grup Don Pancho, Francisco Quiles, va recordar moments claus del procés, des del 21 d’agost de 1969, quan es va forjar la iniciativa a hui, detenint-se en la inauguració de l’hotel, un 13 de maig de 1972, i en el 23 de febrer de 2014 en què després de la defunció de Manuel Torrubia, la propietat emprén, en la línia tradicional permanent de qualitat, una nova etapa.

A l’acte han assistit representants de l’hostaleria de Benidorm i del món del turisme, representants de l’Ajuntament del Benidorm i de la Generalitat. En el transcurs del mateix s’han presentat activitats a desenvolupar en el mes vinent de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one + thirteen =