El Programa de Suport Educatiu d'Estiu a Benidorm rep 82 estudiants de Primària

Les classes s’estan desenvolupant en el CEIP Leonor Canalejas fins al 25 d’agost

El Programa de Suport Educatiu d'Estiu a Benidorm rep 82 estudiants de Primària
11/08/2023 -

82 estudiants de Primària de Benidorm estan assistint al Programa de Suport Educatiu d’Estiu (PAEV) que, any rere any, organitza la Regidoria d’Educació i que en aquesta ocasió s’està realitzant en el CEIP Leonor Canalejas.

L’alcalde, Toni Pérez, i la regidor d’Educació, Maite Moreno, han visitat el centre educatiu per a interessar-se per com s’està desenvolupant aquest programa, amb el qual s’ofereixen classes de reforç a l’alumnat que durant el curs no ha obtingut els resultats acadèmics esperats.

L’alcalde ha recordat que “amb el PAEV pretenem que aqueix alumnat puga començar el següent curs en les millors condicions, en haver treballat durant l’estiu les matèries o aspectes en els quals han pogut presentar majors dificultats durant l’anterior període acadèmic”.

Igual que en edicions anteriors, el programa ha comptat amb quatre aules i dos torns en funció dels trams d’edat. Així, en el primer torn, de 09.00 a 11.00 hores participa l’alumnat de 2n, 4t i 6é de Primària; mentre que d’11.30 a 13.30 hores és el torn dels estudiants de 1r, 3r i 5é.

En aqueixes dues hores de classe diàries de dilluns a divendres, els estudiants de cada curs reforcen matèries curriculars –com a Matemàtiques, Llengua Castellana, Valencià i Anglés-, i treballen tècniques d’estudi, jocs d’atenció i raonament verbal i matemàtic.

Toni Pérez ha explicat que “per a facilitar l’assistència del màxim nombre d’escolars, des de la Regidoria d’Educació s’han concedit 19 beques, unes ajudes individualitzades reservades a empadronats a Benidorm amb les quals s’ha cobert el 100% del cost del programa per als beneficiaris”.

A més d’aquestes beques, els menors de famílies nombroses, monoparentals, amb diversitat funcional, d’acolliment, o amb pares o tutors amb Carnet Jove, jubilats o pensionistes han comptat amb un preu reduït; mentre que l’assistència ha sigut gratuïta per a famílies nombroses o monoparentals especials o amb diversitat funcional superior al 33%.

El PAEV finalitza el pròxim 25 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × 1 =