La Unió Musical de Benidorm convoca un concurs per a dissenyar el logotip del centenari

La Unió Musical de Benidorm convoca un concurs per a dissenyar el logotip del centenari
23/02/2024 -

La Unió Musical de Benidorm, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, ha convocat un concurs per a triar el disseny del logotip oficial que utilitzarà esta entitat en totes les activitats organitzades per a commemorar els cent anys de la seua fundació. El concurs ha sigut presentat este divendres pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i diversos representants de la UMB, entre ells la seua presidenta, Mari Carmen García, i el president de la Comissió del Centenari, Francisco Juan Martínez.

Jaime Jesús Pérez ha destacat que este concurs s’emmarca “dins de les activitats preparatòries que està duent a terme la Unió Musical amb motiu d’una data històrica com serà la del seu centenari” i ha indicat que este logotip serà “el segell d’identitat de tot el que es faça relacionat amb el centenari des d’ara i fins a eixe pròxim 3 de juliol de 2026, data en la qual es compleixen els cent anys de l’entitat cultural més antiga de Benidorm”.

L’edil de Cultura, igualment, ha recordat “els milers de músics que han passat per la UMB al llarg d’estos cent anys d’història”, així com el prestigi d’esta agrupació i “tot el que ha influït la Unió Musical en la pròpia vida de Benidorm, participant en actes socials, culturals, institucionals i festius i portant el nom de la nostra ciutat per tota Espanya i molts llocs d’Europa”.

Pel que respecta al concurs, Francisco Juan Martínez, ha indicat que el mateix està obert a qualsevol persona major d’edat i, en particular, a l’alumnat matriculat en cicles, graus, màsters o doctorats de Disseny, Belles arts o Comunicació, i que també podran optar persones a títol individual o en grup.

Tots els dissenys hauran de ser “originals i inèdits” i que l’objectiu és que els mateixos “representen els valors i la història de la Unió Musical com a principal institució musical de Benidorm en un aniversari tan assenyalat”, ha agregat el directiu. Francisco Juan també ha avançat que el termini per a la presentació de treballs s’obri el pròxim 1 de març i estarà en vigor fins al 15 de juny, quan s’iniciarà la deliberació del jurat per a poder donar a conéixer el disseny guanyador en el concert del mes de juliol de la Unió Musical. La manera de presentar els originals serà a través del correu electrònic comissiocentenariumb@gmail.com, on a més s’hauran de fer constar totes les seues dades d’identificació.

Per part seua, la presidenta de l’entitat, Mari Carmen García, ha assenyalat que, a més de la projecció pública que este premi pot tindre per al seu artista, el guanyador també rebrà un diploma, un trofeu acreditatiu; una nit d’hotel a la ciutat i entrades per a un circuit de spa per a dues persones, gràcies a la col·laboració de diferents entitats.

Finalment, tant l’edil Jaime Jesús Pérez com els dos representants de la UMB han desitjat que la participació en este concurs “siga molt elevada i de molt de nivell” i han convidat a tots els interessats a enviar les seues propostes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 2 =