Concerts gratuïts de les Festes Majors d'Elda 2023: Efecto Pasillo, Varry Brava i tributs a Abba i Queen

Aquestes actuacions musicals tindran entrada gratuïta i seran en la plaça Castelar i l’annex de l’estadi Pepico Amat els dies 8 i 9 de setembre

Concerts gratuïts de les Festes Majors d'Elda 2023: Efecto Pasillo, Varry Brava i tributs a Abba i Queen
02/08/2023 -

Faltant poc més d’un mes perquè comencen les Festes Majors d’Elda aquest 2023, la regidoria de Festes ja ha anunciat els artistes i grups musicals que encapçalaran el cartell dels concerts que se celebraran durant els dies festius. En total, seran quatre actuacions musicals en directe (dos d’elles tributs a Queen i ABBA) que tindran entrada gratuïta i accés lliure.

Així, ha sigut David Guardiola, regidor de Festes a l’Ajuntament d’Elda l’encarregat de revelar els qui seran els protagonistes aquest 2023 de les actuacions musicals que es duran a terme el 8 i 9 de setembre. Les ubicacions triades per a celebrar aquests concerts serà la plaça Castelar i l’annex de l’estadi Pepico Amat.

El dia 8 de setembre l’escenari de la plaça Castelar acollirà el tribut a un dels grups musicals més destacats del panorama internacional. Es tracta de l’actuació “Generation ABBA” que començarà a les 23 hores. Mentrestant, també el dia 8, serà el torn del concert dela banda Efecto Pasillo en l’estadi Pepico Amat.

En el cas del 9 de setembre, la plaça Castelar viurà un altre tribut al grup Queen amb l’actuació de “Queen Revolution” que també començarà a les 23 hores. I aquest dia també serà l’actuació del grup d’Oriola Varry Brava.

En els concerts d’Efecto Pasillo (8 de setembre) i Varry Brava (9 de setembre), el públic podrà gaudir d’una sessió del Dj Fredy Vidal abans i després de les actuacions dels grups, ja que la sessió durarà fins a les 4 de la matinada.

“Aquestes actuacions acompanyen a les activitats de culte i d’exalçament als nostres Sants Patrons. Considerem que és important oferir de manera gratuïta concerts diversos per a tots els gustos musicals que servisquen com a espai de festa i de trobada per a la ciutadania”, va declarar Guardiola durant la presentació del cartell de les Festes Majors 2023.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − eight =