Elda aprova uns pressupostos expansius en els quals s'incrementen les partides destinades a polítiques socials, foment d'ocupació i serveis públics

Las cuentas mantienen su compromiso con las personas y prevén unos ingresos y gastos de 44,3 millones de euros, lo que supone un aumento del 5,6%

Elda aprova uns pressupostos expansius en els quals s'incrementen les partides destinades a polítiques socials, foment d'ocupació i serveis públics
09/08/2023 -

El Ple Municipal d’Elda ha aprovat aquest matí, sense vots en contra i amb els vots a favor dels grups del PSOE i d’Elda per a Totes i l’abstenció de la resta de grups, els Pressupostos per a 2023, que s’eleven a 44,3 milions d’euros (un 5,6% més que en 2022).
Els comptes inclouen un increment de les partides destinades a impulsar polítiques socials a través de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSSE), a posar en marxa programes de foment d’ocupació des de l’Institut de Desenvolupament d’Elda (Idelsa), a continuar desenvolupant polítiques de despesa en els serveis públics i dur a terme accions de protecció i desenvolupament de les persones i de foment de pràctiques i hàbits saludables.

El regidor d’Hisenda, Fernando Gómez, ha agraït durant la seua intervenció “la labor realitzada pels companys que m’han precedit i al personal del nostre Ajuntament per la seua bona gestió durant els últims anys. Aquesta gestió brillant permet que hui continuem presentant uns pressupostos a l’alça i expansius, possibilitant que Elda evolucione en tots els aspectes d’una forma clara i, a més, sense gravar més als ciutadans i ciutadanes”.

Gómez ha explicat que “venim d’uns pressupostos anteriors que eren bons, i prova d’això és que s’ha treballat molt bé amb el prorrogat, amb les modificacions necesairas que s’han dut a terme. Ara es tracta de consolidar-ho una vegada passades les eleccions. La línia de treball d’aquest equip de govern ja s’ha vist i lògicament està reflectida en aquests pressupostos”.

L’edil ha destacat que “són uns pressupostos continuistes amb el treball que realitza el govern progressista d’Elda, consolidant les polítiques socials, invertint en el manteniment del nostre espai públic i edificis municipals i fent costat als nostres col·lectius i entitats, a la nostra indústria, comerços i pimes. I, a més, per a continuar impulsant el Pla Elda Renaix que està permetent transformar la nostra ciutat seguint el full de ruta que ens marca el Pla Estratègic Elda 2030, aprovat amb el suport unànime de tota la Corporació durant el mandat anterior”.

Gómez ha declarat que “els Pressupostos s’aproven ara perquè ha sigut un exercici en el qual s’han celebrat eleccions i en els comptes hi ha un pla d’inversions a quatre anys, per la qual cosa no volíem hipotecar a un nou equip de govern. Els ciutadans i ciutadanes d’Elda ens van donar la seua confiança, la nova corporació es va constituir el 17 de juny i el pressupost s’aprova en un temps rècord”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =