Elda finalitza el vial amb aparcament i arbratge que connecta l'avinguda de Ronda i l'avinguda de Las Agualejas

Elda finalitza el vial amb aparcament i arbratge que connecta l'avinguda de Ronda i l'avinguda de Las Agualejas
14/08/2023 -

La Regidoria d’Espai Públic de l’Ajuntament d’Elda ha conclòs les obres de construcció d’un nou carrer, amb zones d’aparcament públic i gratuït i nous exemplars d’arbratge, que connecta l’avinguda de Ronda amb l’avinguda de las Agualejas.

D’aqueixa manera, s’ofereix un nou vial que ja està obert al trànsit i que uneix totes dues avingudes, molt transitades diàriament per la proximitat de diversos col·legis, com el Pintor Sorolla o el Miguel de Cervantes, així com amb l’Institut d’Educació Secundària La Torreta. A més, aquesta zona també està molt concorreguda durant els caps de setmana a causa de la proximitat tant del Pavelló Ciutat d’Elda-Florentino Ibáñez com del Nou Pepico Amat.

Per això, aquest nou espai públic permetrà agilitzar la comunicació entre tots dos vials al mateix temps que es compleix amb una demanda dels veïns i veïnes de la zona, que sol·licitaven la urbanització d’aquest terreny per a evitar molèsties i regularitzar les places d’estacionament.
A més, l’enjardinament realitzat a través de la plantació de nous exemplars d’arbratge, de l’espècie de les tipuanes, garanteix espais d’ombra tant per als vianants com per als vehicles estacionats, reduint la temperatura general de l’entorn.

De la mateixa manera, també s’han substituït les lluminàries per altres de tecnologia LED més eficients que milloren la il·luminació global de l’entorn al mateix temps que es redueix el consum i l’emissió de CO₂, mentre que els nous arbres plantats compten amb un sistema de reg automàtic per a rebre l’aigua necessària per al seu manteniment.

“La construcció d’aquest nou vial i les zones verdes incloses compleixen amb una demanda veïnal i ens permeten oferir un nou espai de connexió entre dues avingudes molt concorregudes de la nostra ciutat”, ha assenyalat el regidor d’Espai Públic, José Antonio Amat, destacant que “des del govern local continuem apostant per obres que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Elda, millorant l’accessibilitat i la circulació dels vehicles al mateix temps que es generen noves zones verdes, més necessàries que mai en les grans ciutats”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + eleven =