Elda instal·la dues estacions de recàrrega gratuïtes per a vehicles elèctrics

Els punts de subministrament, amb capacitat per a connectar dos automòbils alhora en cadascun d’ells, estan situats en la Gran Avinguda i en l’avinguda de Ronda

Elda instal·la dues estacions de recàrrega gratuïtes per a vehicles elèctrics
24/11/2022 -

Els vehicles elèctrics d’Elda compten a partir de hui amb dues noves estacions de recàrrega, que funcionaran de manera gratuïta de moment. D’aqueixa manera, els propietaris de vehicles elèctrics que així ho desitgen podran connectar els seus automòbils a la xarxa per a procedir a la càrrega de bateries en qualsevol dels punts habilitats, tant en l’avinguda de Ronda com en l’avinguda José Martínez González, coneguda popularment com a Gran Avinguda.

Uns emplaçaments pròxims a zones comercials i d’expansió de la ciutat on poder recarregar aquests vehicles elèctrics de manera fàcil i còmoda. Cal destacar que cada estació de recàrrega compta amb dos punts per a connectar els vehicles, per la qual cosa es disposa de la capacitat de carregar fins a quatre automòbils elèctrics al mateix temps.

Per això, des d’aquest moment les dues estacions de recàrrega d’Elda ja apareixen en l’App Recàrrega Pública d’Iberdrola, així com en altres aplicacions similars, on es geolocalizan els punts de càrrega disponibles per a major comoditat dels conductors.

A més, en aquesta aplicació es pot saber en temps real la disponibilitat de l’estació, per si està lliure o ocupada per un altre vehicle, i la potència de càrrega disponible per a saber el temps que s’emprarà en la càrrega de les bateries.

Cal destacar que aquests punts de recàrrega s’han posat en marxa a través de la Regidoria d’Inversions i Serveis Públics Sostenibles de l’Ajuntament d’Elda, a través del contracte de subministrament i instal·lació realitzat a través d’Iberdrola, per a la posada en marxa d’aquestes estacions que permeten gaudir d’una mobilitat sostenible de manera gratuïta.

“La instal·lació d’aquestes noves estacions de càrrega ens permeten oferir una alternativa sostenible a la mobilitat urbana a través de la càrrega gratuïta dels vehicles elèctrics”, ha assenyalat el regidor d’Inversions i Serveis Públics Sostenibles, José Antonio Amat, subratllant que “aquesta és una nova prova del compromís del govern local amb el medi ambient i la reducció de gasos contaminants, perquè les pròximes generacions de eldenses es mereixen gaudir d’una ciutat sostenible i respectuosa amb l’entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =