Elda millora l'accessibilitat i crea una nova zona de jocs infantils en la plaça situada al costat de l'Institut Nacional de la Seguretat Social

S’ha creat una rampa per a connectar les dues altures de la plaça, millorar les escales i una nova àrea lúdica per als més xicotets

Elda millora l'accessibilitat i crea una nova zona de jocs infantils en la plaça situada al costat de l'Institut Nacional de la Seguretat Social
23/06/2023 -

La Regidoria d’Inversions i Espai Públic de l’Ajuntament d’Elda ha finalitzat les obres per a la millora de l’accessibilitat i l’entorn de la plaça situada en la part posterior de l’INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social), localitzat al carrer Manolita Candel, amb l’objectiu de poder connectar les dues altures que componen aquesta plaça i fer-la transitable per a les persones amb mobilitat reduïda.

En aqueix sentit, s’ha procedit a la creació d’una rampa que uneix la part elevada de la plaça, a la qual s’accedeix a través del citat carrer Manolita Candel, amb la part més baixa d’aquesta, que connecta amb el carrer Pare Manjón i amb l’avinguda de Chapí a través de l’Edifici Rubí.

Aquesta nova rampa va acompanyada d’una barana d’acer galvanitzat que evita possibles caigudes i millora la seguretat de les persones que la utilitzen per a poder travessar íntegrament aquesta zona enjardinada de la ciutat en el seu dia a dia.

Les obres de remodelació també han inclòs la creació d’una nova zona de jocs infantils, composta per dos balancines i l’àrea de seguretat de cautxú de color verd, perquè els més xicotets puguen jugar i divertir-se amb total tranquil·litat en un entorn coronat per diverses oliveres que proporcionen ombra als bancs de la plaça.
A més, dins d’aquests treballs també s’ha millorat l’escala existent i s’han creat nous embornals per a facilitar l’evacuació de les aigües pluvials, així com l’adequació de les jardineres amb pedra de granit de color blanc per a oferir un acabat més modern.

“Els treballs per a la millora de l’accessibilitat en la plaça situada junt l’INSS ens permeten complir amb una demanda històrica dels veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat, ja que per a poder travessar aquest espai havien de donar una gran marrada al no poder salvar el desnivell existent”, ha assenyalat el regidor d’Inversions i Espai Públic, José Antonio Amat, subratllant que “al mateix temps, hem creat una nova zona de jocs infantils perquè els més xicotets, al costat de les seues famílies, puguen gaudir de moments d’oci en un entorn tranquil i segur”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one + 11 =