Elda posa en marxa la campanya Bo Comerç 2022 per a incentivar la compra en els comerços de la ciutat

Elda posa en marxa la campanya Bo Comerç 2022 per a incentivar la compra en els comerços de la ciutat
26/09/2022 -

L’Ajuntament d’Elda ha posat en marxa la campanya Bono Comercio 2022 amb la finalitat d’impulsar i reactivar l’economia del comerç, l’hostaleria i serveis elders. La regidora de Comerç i Mercats, Silvia Ibáñez, acompanyada de Manuel Carpio, president de l’Associació de Comerciants Empresaris d’Elda, ha presentat aquest matí una campanya que compta amb una subvenció de 266.868 euros de la Diputació d’Alacant i la col·laboració de Facpyme.

L’edil ha indicat que “l’objectiu d’aquesta nova campanya de bons és incentivar la compra en els establiments de la nostra ciutat, estimulant la despesa en ells. En aquesta campanya cada persona podrà adquirir bons per un import màxim de 400 euros, dels quals el ciutadà o ciutadana només pagarà el 50%, ja que la meitat restant estarà subvencionada per l’Ajuntament d’Elda”.

Aquests bons podran ser canviats en els establiments participants en la campanya, que podran ser consultats en la web: www.eldabonoconsumo.es. Cada bo serà canviable en una única compra, és a dir, un mateix bo no es podrà canviar en dues compres diferents. Dins del límit establit per a cada persona, tenint en compte les condicions, podran triar els bons a adquirir, fins a completar el seu límit, entre bons de 20 euros, 50 euros, 100 euros, 200 euros i 400 euros, imports dels quals haurà d’abonar únicament la meitat.

Els bons hauran de canviar-se per cada compra igual o superior al seu valor, amb data límit fins al 22 d’octubre de 2022.

Silvia Ibáñez ha explicat que “l’import dels bons serà compensat als establiments per Facpyme mitjançant transferència bancària. Els bons no consumits en el període de vigència de la campanya no es retornaran ni tampoc la diferència entre el preu de compra i el valor del bo”.

Els bons es podran adquirir a partir del dilluns 3 d’octubre de 2022 i fins al 22 d’octubre o fi d’existències. De manera excepcional, aquelles persones que per determinades circumstàncies no disposen d’altres mitjans per a obtindre el bo, podran adquirir-lo de manera presencial els dies 10 i 11 d’octubre en el Mercat Central (al costat de la cafeteria) presentant el DNI.

La compra en línia es realitzarà a través de la web www.eldabonoconsumo.es. En comprar els bons des de la web, el ciutadà podrà accedir a l’APP BUYBONO des del telèfon mòbil amb les seues credencials i veure tota la informació sobre els bons restants i els canviats i els comerços adherits, amb dades comercials i ubicació. Els bons, que es descarregaran des del correu electrònic o des de l’àrea privada de la web, han de ser utilitzats en els comerços que tinguen el distintiu de la campanya.

Els petits i mitjans comerços que realitzen una activitat empresarial integrada en comerç, hostaleria i serveis d’Elda i desitgen inscriure’s poden fer-ho en www.eldabonoconsumo.es acceptant comercialitzar i rebre els mateixos com a mitjà de pagament, i complisquen amb els establits.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen + three =