Elda se suma per primera vegada al projecte artístic 'Art al balcó'

L’activitat, que enguany arriba a la seua onzena edició, arribarà a la ciutat el 6 de desembre

Elda se suma per primera vegada al projecte artístic 'Art al balcó'
20/02/2024 -

L’Ajuntament d’Elda s’ha sumat per primera vegada al projecte ‘Art al balcó’, una activitat artística que es realitza des de fa 11 anys en diferents municipis de les províncies d’Alacant, València i Albacete, com Biar, Petrer, Almansa, Aiora, Caudete, Tollos, Munera i ara també Elda.

Aquesta iniciativa es realitza al costat de La Casica de l’Artista “i amb ella volem portar la cultura, en aquest cas la pintura, al centre històric de la ciutat i fer partícips d’ella als veïns i veïnes d’Elda, que podran conéixer les obres d’artistes eldenses”, ha afirmat l’edil de Cultura, Iñaki Pérez.

La coordinadora de ‘Art al balcó’, Isabel Navarro, ha explicat el procediment a seguir per a aquelles persones que desitgen participar: “En primer lloc, hauran d’enviar un correu a cultura@elda.es. Després d’això, se’ls enviarà un correu amb la data de la reunió en la qual es repartiran les teles i es donaran les indicacions per a pintar-les. Qualsevol dubte o informació “poden posar-se en contacte en les xarxes socials de Facebook i Instagram: Art al balcó”. L’edat mínima per a inscriure’s és de 16 anys.

Així mateix, l’exposició estarà a Elda del 6 al 22 de desembre, unes setmanes en les quals “la pintura ens acompanyarà en els nostres passejos quotidians per Elda, amb aquesta activitat que també ens farà descobrir el talent de molts artistes”, ha assenyalat el regidor. La Regidoria de Cultura pretén amb aquesta iniciativa “obrir les portes de l’art i que aquest inunde els espais públics de la nostra ciutat perquè la cultura estiga a l’abast de totes les persones”, ha declarat Pérez.

Per part seua, María José Trigo, presidenta de La Casica de l’Artista, ha assenyalat que es crea “un ambient molt bonic”. A més ha anunciat que tenen interés en què els centres escolars de la ciutat participen d’aquesta activitat de manera activa.

Finalment, totes dues organitzadores han agraït l’interés mostrat per la Regidoria de Cultura en aquesta activitat “ja que volíem portar-la a Elda des de fa temps i per fi és una realitat”, ha exposat Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty − 1 =