Elda posa en marxa els tallers formatius per a ajudar a la transformació digital en els comerços

Les xarrades es desenvoluparan en Idelsa entre els mesos de juny i octubre i tenen com a objectiu impulsar el comerç electrònic i dinamitzar l’activitat dels establiments eldenses

Elda posa en marxa els tallers formatius per a ajudar a la transformació digital en els comerços
07/06/2023 -

L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats i en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, posa en marxa la segona edició del programa de transformació digital per al comerç de la ciutat, a través d’accions de formació, sensibilització, diagnòstic i assessorament, ateses les tendència del sector.

La regidora de Comerç i Mercats, Silvia Ibáñez, ha explicat que “dins de les actuacions de suport al comerç desenvolupades per la Regidoria, a través de la seua oficina AFIC, es troba l’impuls del comerç electrònic i la digitalització en les pimes comercials d’Elda. Amb tal fi s’ha programat la realització de sis tallers formatius grupals presencials sobre estratègia de punt de venda i digitalització”.

Els tallers, de caràcter gratuït, tindran una duració d’uns 120 minuts cadascun d’ells, en horari de 15.00 a 17.00 hores, i s’impartiran en les instal·lacions de Idelsa situades a la Casa Gran del Jardí de la Música.

Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial en la Regidoria de Comerç i Mercats (Mercat Central d’Elda, segona planta), de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores). També es poden duguera a terme la inscripció trucant al telèfon 966 989 213 (de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores) i per correu electrònic (comercio@elda.es) indicant persona de contacte, telèfon, email i nom de la botiga.

Les persones interessades es podran inscriure al programa formatiu íntegrament o únicament als tallers que siguen del seu interés i les inscripcions estaran obertes fins que es cobrisquen totes les places.

Els tallers que s’oferiran són els següents:
• 14 de juny: Disseny amb Canva.
• 21 de juny: Publicitat en xarxes socials.
• 13 de setembre: Estratègies per a crear i gestionar bases de dades.
• 20 de setembre: Aprén a usar Telegram.
• 27 de setembre: Copywritting per a xarxes socials, blog i ecommerce.
• 4 d’octubre: Intel·ligència artificial adaptada al xicotet comerç.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sixteen =