La venda del Bo Consum d'Elda 2023 començarà dilluns que ve 23 d'octubre

La meitat dels bons eixirà a la venda de manera en línia a partir de les 10.00 hores i els dies 25 i 26 d’octubre els majors de 65 anys podran adquirir-los de manera presencial en el Mercat Central

La venda del Bo Consum d'Elda 2023 començarà dilluns que ve 23 d'octubre
18/10/2023 -

La regidora de Comerç i Mercats, Silvia Ibáñez, ha anunciat este matí que dilluns que ve 23 d’octubre arrancarà la campanya Bono Consumo Elda 2023. L’edil, que ha estat acompanyada per Antonio Valero, president de l’Associació de Comerciants del Mercat de San Francisco, ha recordat que “esta campanya, que compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, té com a objectiu incentivar les compres i el consum en el comerç, l’hostaleria i els serveis de la nostra ciutat”.

El Bo Comerç 2023 compta amb un pressupost de 587.779 euros en bons, dels quals cada persona empadronada a Elda podrà disposar d’un màxim de 200 euros, dels quals només hauran d’abonar la meitat (100 euros). “Esta campanya permetrà injectar 1.175.558 euros en el teixit comercial de la nostra ciutat durant un període de tres setmanes”, ha explicat l’edil.

Una xicoteta part dels bons (45.000 euros) es destinarà a persones majors de 65 anys o persones afectades per la bretxa digital perquè puguen adquirir-los de manera presencial en el Mercat Central els dies 25 i 26 d’octubre. El 50% dels bons es posarà a la venda a partir de les 10.00 hores del primer dia i el 50% restant a partir de les 16.00 hores i fins a la fi d’existències amb l’objectiu que les persones que treballen al matí també tinguen opcions d’adquirir-los.

Els bons podran ser canviats fins al 18 de novembre en els establiments d’Elda adherits a la campanya i que podran consultar-se quan s’active la web www.eldabonoconsumo.es. Cada bo serà canviable en una única compra i, fins a totalitzar el límit de 200 euros, es podran adquirir bons dels següents imports:

• 20 euros (dels quals es pagaran 10 euros)
• 50 euros (dels quals es pagaran 25 euros)
• 100 euros (dels quals es pagaran 50 euros)
• 200 euros (dels quals es pagaran 100 euros)

L’import de la compra en la qual es vaja a canviar el bo hauran de ser d’import igual o superior al del bo. Els bons es podran adquirir a través de la web www.eldabonoconsumo.es, des de la qual es podrà accedir a l’APP ‘BUYBONO’.

Silvia Ibáñez ha animat als comerciants “que encara no s’hagen inscrit en la campanya que ho facen dirigint-se a la Regidoria de Comerç i també a través de Facpyme, que serà l’entitat col·laboradora per a la gestió dels bons. Esta inscripció pot fer-se fins i tot amb la campanya ja en marxa”.

Per part seua, Antonio Valero ha agraït “a la Regidoria de Comerç que haja triat el nostre Mercat per a anunciar esta campanya que, d’altra banda, permet que continuem creixent i que tant el públic com els comerços ho agraeixen”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two + 14 =