El 'Soc' dels Moros i Cristians s'instal·larà en la plaça de la Concòrdia d'Elda de l'1 al 5 de juny

El mercat ambulant especial de festes tindrà 80 llocs d’artesania, gastronomia i també joguets i bijuteria

El 'Soc' dels Moros i Cristians s'instal·larà en la plaça de la Concòrdia d'Elda de l'1 al 5 de juny
30/05/2023 -

Elda celebra aquest any 2023 de l’1 al 5 de juny les seues esperades i destacades festes de Moros i Cristians. Uns dies en què Elda es vestirà de gala per a acollir aquesta festivitat i la ciutat estarà ambientada i decorada com en l’època medieval.

Així, un dels plats forts d’aquestes festes és el mercat ambulant especial de Moros i Cristians que s’instal·larà un any més en la plaça de la Concòrdia d’Elda i que és popularment conegut com el ‘Soc’. En concret, aquest espai es podrà visitar des d’aquest dijous 1 fins el pròxim dia 5 de juny i aquest serà el seu horari: 1 de juny (de 20 a 2.30 hores); 2, 3 i 4 de juny (de 10 a 2 hores); i dilluns 5 de juny ( de 10 a 23.30 hores).

Al llarg dels anys, el Soc s’ha consolidat com un espai fonamental de les Festes de Moros i Cristians d’Elda per la seua particular oferta comercial i lúdica. Es tracta d’un atractiu comercial, tant per als festers i festeres com per a la multitud de visitants que durant aquests dies acudeixen a la ciutat que enguany tindrà 80 llocs.

Destaca per la singularitat dels seus articles els llocs de venda d’artesania equatoriana, el Senegal, l’Equador, Egipte, articles de regal, bijuteria, joguets i de productes autòctons de diferents localitats espanyoles, a més de les tradicionals casetes d’alimentació que oferiran embotits, cardes i grofes, xurros, entrepans i hamburgueses, pizzes, gelats o dolços.

A més, aquest espai estarà ambientat d’una forma especial amb tires de colors amb noces de flors que inclouran llaços que representen els colors de les festes eldenses de Moros i Cristians. Enguany el Soc incrementa els seus serveis a comerciants i visitants, amb un major nombre de lavabos portàtils, seguretat i vigilància, i punt permanent d’assistència sanitària-farmaciola situada en l’entrada de l’espai de vendes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + eleven =