Acció Social oferta per al pròxim curs 225 tallers en centres socials i cívics d'Elx

El termini d’inscripció dels tallers de duració anual, 206, serà del 28 d’agost al 17 de setembre a través de la web municipal

Acció Social oferta per al pròxim curs 225 tallers en centres socials i cívics d'Elx
09/08/2023 -

La regidoria d’Acció Social ha presentat una nova edició dels tallers socials del Servei d’Acció Comunitària de cara al pròxim curs 2023-2024 en el qual s’oferiran 225 tallers repartits pels centres socials i cívics del nucli urbà i les pedanies, dels quals 206 seran de duració anual i 19 trimestral. Des de la regidoria s’ofereix un contingut molt variat com a ioga, taitxí, dibuix, manualitats, guitarra, gimnàstica, memòria o noves tecnologies.

El termini d’inscripció dels tallers de duració anual serà del 28 d’agost al 17 de setembre a través de la web municipal www.elche.es/animacion-sociocultural. “Finalitzat aquest termini, es durà a terme un sorteig amb totes les sol·licituds rebudes i el 28 de setembre s’obtindran els llistats d’admesos i en llista d’espera, que estaran disponibles en els taulons dels centres socials i en la web municipal a partir d’aqueix dia”, ha explicat l’edil de l’àrea, Celia Lastra.

Enguany tornaran a oferir-se punts de suport informatiu presencial amb personal municipal per a la població que ho necessite i estaran disponibles del 4 al 15 de setembre en horari de 9.00 a 13.00 hores en els centres de Polivalent de Carrús, Francesc Cantó, la Llotja, Raval, Salvador Allèn, Les Baies, La Foia, La Marina, Torrellano i El Altet. Els tallers es desenvoluparan entre el 10 d’octubre i el 21 de juny de 2024.

Una de les novetats d’enguany és l’elaboració d’un senzill vídeo tutorial explicatiu que ja es pot consultar en la web municipal. D’altra banda, aquest curs es publicaran les places vacants, si n’hi haguera, de manera trimestral, ampliant les oportunitats d’accés a aquests tallers socials. A més, per a participar en els tallers trimestrals s’obriran terminis d’inscripció abans del seu inici i per concurrència competitiva. Aquests terminis seran el 2 d’octubre per al primer trimestre, el 22 de desembre per al segon i el 25 de març per al tercer.

Els fullets informatius estan disponibles en els centres socials, OMAC i en la web municipal, on es pot consultar l’oferta de cursos del pròxim curs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × three =