Arriba ElcheCoopera a la plaça del Centre de Congressos per a sensibilitzar sobre cooperació internacional

La jornada buscarà conscienciar a la ciutadania a través de tallers, activitats, exposicions i xarrades

Arriba ElcheCoopera a la plaça del Centre de Congressos per a sensibilitzar sobre cooperació internacional
08/11/2023 -

El departament de Cooperació Internació de l’Ajuntament d’Elx presenta la primera edició de la Jornada ‘Elx Coopera’ en la plaça del Centre de Congressos durant el matí del dissabte 11 de novembre.

L’edil de l’àrea, Celia Lastra, ha destacat que participen 17 ONGD del consell local de cooperació. “L’Ajuntament d’Elx li dona la importància a la política de cooperació internacional amb la sensibilització i educació de la ciutadania.” “Hem volgut fer una mostra de les entitats que col·laboren, que consistirà en tallers a l’aire lliure, exposicions dins del centre de congressos i també xarres col·loqui”, ha afegit Llastra.

Les associacions sense ànim de lucre muntaran estands en la plaça del Centre de Congressos, per a donar a conéixer l’activitat que desenvolupen i les accions que realitzen en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx, que se’ls ajuda per a dur a terme activitats per a la Cooperació Internacional, amb la finalitat d’ajudar a països desfavorits i en vies de desenvolupament.
L’esdeveniment es desenvoluparà de 10 a 14 hores i tindrà la següent programació:
Tallers com ‘La ruleta d’acció humanitària’ (Creu Roja), Taller de marcapáginas (Oxfam) i Taller d’animació a càrrec de la regidoria de Cooperació al Desenvolupament de l’Ajuntament d’Elx.

Les ONGD organitzaran les següents activitats a l’aire lliure:
El Gran Joc dels Drets Humans (Scape Room) a partir de les 11h a càrrec de Solidaritat Internacional. El Trivial Intercultural a partir de les 10:30h organitzat per Elx Acull i la Gymcana ‘El teu Moviment canvia el món’ a partir de les 11 hores, a càrrec de Creu Roja.

A la Sala d’Exposicions del Centre de Congressos, l’associació Solidaritat Internacional exposa ‘Guardianes de l’Aigua: Lideresas rurals d’El Salvador en la seua lluita per l’accés a l’aigua’. I a la Sala 1, Testimoniatges en primera persona amb la col·laboració de Toubabs Team, Elx Acull i la Fundació Vicente Ferrer.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − seven =