L'Ajuntament d'Elx prendrà mesures legals contra el grup i representants polítics que van difondre la faula del concert

La portaveu, Inma Mora, ha assenyalat que “no existeix cap contracte ni res amb aquest grup al qual convidem que mostren públicament el contracte que suposadament s’ha cancel·lat”.

L'Ajuntament d'Elx prendrà mesures legals contra el grup i representants polítics que van difondre la faula del concert
25/07/2023 -

L’Ajuntament d’Elx ha convocat als mitjans al migdia per a anunciar que “prendrà les mesures legals oportunes contra el grup musical davant les falses acusacions abocades per la suposada cancel·lació d’un concert musical”, ha emfatitzat la Portaveu del Govern Municipal, Inma Mora.

Tot això, a tenor de la polèmica sorgida d’un tuit en el qual un grup musical acusava el govern municipal de cancel·lar el seu concert “com saben ahir a la vesprada un grup musical va emetre un tuit acusant el govern municipal d’haver cancel·lat un concert programat el 9 d’agost” ha assenyalat l’edil.

Darrere de la disjuntiva es trobaria el grup de Pego Smoking Souls que denunciava en la xarxa social una suposada cancel·lació de la seua actuació en el Palmerar Fest, festival que el mateix consistori ha dit no conéixer. Així, l’assumpte passarà a la via judicial tal com ha confirmat aquest dimarts l’Ajuntament d’Elx resolent així l’assumpte entorn de la publicació del grup, que ha tingut quasi un milió de visualitzacions.

Així mateix, l’edil ha desmentit terminantment els fets, “no existeix cap contracte ni res amb aquest grup musical. De fet, convidem al grup i al seu manager al fet que mostren públicament el contracte que suposadament s’ha cancel·lat, i els aportem l’informe del tècnic municipal que avala aquest extrem”.

Per tant, des de hui mateix els serveis jurídics de l’Ajuntament d’Elx estan treballant sobre les accions legals pertinents per a defensar la imatge pública de l’Ajuntament. Una de les primeres accions serà “enviar un burofax al grup i als representants polítics que han compartit la publicació perquè el retiren” fent al·lusió a tots els representants de grup polítics que van fer ressò de la notícia. “És inadmissible i intolerable que unes certes persones. Que ostenten càrrecs públics, puguen actuar amb total impunitat i difondre faules i falsedats. Aquest Govern Municipal ni ha censurat ni censurarà mai cap concert ni espectacle siga en la llengua que siga, i molt menys en valencià, que és la llengua de nostra Festa que és el Misteri” ha conclòs Inma Mora.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =